Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
He, ipak...

Sota - Javite se delim...

Ja - Evo, javljam se

Sota - Super, al' za tebe ne vazi, ne ispunjavas uslove...

Pa dobro, mogao si da napises da postoje neki uslovi, npr da nisi odavde ili odande...Ovako...ne znam sta da kazem. Valjda ono - Nema veze, bitna je namera. :(

A iskreno, ova tema bi mogla i da se zatvori. Ljudi traze al' slabo se dobija. Obicno brat Petkobg podeli neke koje brzo prestanu sa radom, desi se i da neko drugi podeli ali jako, jako retko.

Član
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poruka
721
He, ipak...

Ja - Evo, javljam se

Pa dobro, mogao si da napises da postoje neki uslovi, npr da nisi odavde ili odande...Ovako...ne znam sta da kazem. Valjda ono - Nema veze, bitna je namera. :(

A iskreno, ova tema bi mogla i da se zatvori. Ljudi traze al' slabo se dobija. Obicno brat Petkobg podeli neke koje brzo prestanu sa radom, desi se i da neko drugi podeli ali jako, jako retko.
Komentar ti nije na mestu....nije tako napisao i dao je obrazlozenje.Razmisli sta pises,eto petko ti davao pa opet ne valja.Moras nauciti osnovno,ako se ponasas kao da je tvoje brzo ce stati.A pravila postoje i da bi ih citali i pridrzavali se.

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
Komentar je apsolutno na mestu. To verovatno nije bila njegova namera ali je tako ispalo. Bas kao sto sam napisao. I nemoj da spinujes, ne ide ti od ruke. Ne podmeci...Ja sam i napisao da je petko davao, gde sam napisao da to ne valja? Da li brzo prestanu sa radom? Da, prestanu. I to jeste istina. I to petko zna jer sam ga obavestavao.

I sta ti to znaci - ako se ponasas kao da je tvoje brzo ce stati. To jednostavno nije tacno. Ima listi koje nisu javne i traju bas dugo, gledao ih ili ne.

I kakva pravila pominjes? Ali konkretno napisi...

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.751
He, ipak...

Ja - Evo, javljam se

Pazi....

Ti ne znas koliko i cega ja posaljem ljudima kako na Skype .. E-mail ili ovdje na Pm... da ne pricam o VIP-U ... opet cu da naglasim skoro da ne prodje Dan a da nekom ne posaljem nesta cak obavjestim ljude koje imam na Viber poslao sam ti nesta na Skype itd....

Za sve sto sam naveo mogu u svako doba slikovito da ti dokazem....

Napisao da radi u Ott Navigator-u i naveo zemlje za koje vazi Server i Mac a to znaci da sam pogledao tvoju IP i ne odgovara od mene nabrojanim zemljama za koje nudim Server i Mac isto tako da radi u Stb napiso bi radi i u Stb ovako sam naveo samo Navigator

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
Za sve sto sam naveo mogu u svako doba slikovito da ti dokazem....
Nema nikakve potrebe za time. O tebi , ne samo sa ovog foruma, citam samo pohvale, tako da...nista licno. Ali jeste ispalo kao sto sam napisao.

Verovao ti ili ne, postoje ljudi koji se bas ne razumeju u te stvari, ja sam jedan od njih, i za takve ljude kada napises da delis USA i exju, to znaci bas to. Da delis neku listu - mac koja omogucava da se to gleda.

Učlanjen(a)
05.02.2020
Poruka
72
večer.. ima li šanse da se dođe do ovem3u liste http://tsevepdvd.xyz:???
ugodan vikend svima.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
večer.. ima li šanse da se dođe do ovem3u liste http://tsevepdvd.xyz:???
ugodan vikend svima.
mrka kapa :(

JaSamBG - sve ti je fino napisano, nema koristi da ti ti pošalje nešto što ne radi. A tvoj komentar jeste bezobrazan, to što ti u ovom momentu nisi dobio listu ne znači da temu treba zatvoriti. Ako ti se forum ne sviđa- put pod noge.

Natrag