MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 06.07.2010
- Poruka
- 30.267
Pozz, moze li za mene m3u ex-yu lista za IPTV player!?
Poslato
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pozz, moze li za mene m3u ex-yu lista za IPTV player!?
Pozz, dali ima m3u lista od: clientportal.link:80. Hvala
Pravila stroga,ali podrzavam. Sve lepo napisano,a na svima nama je da to ispostujemo@boki71 je napisao na prvoj stranici ove teme
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.
-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.
-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.
Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.
Molio bi MAC listu,jer mi prethodna više ne radi.
nisu to stroga pravila.....to su vise uslovi koji clan mora ispuniti da bi dobio listu.Pravila stroga,ali podrzavam. Sve lepo napisano,a na svima nama je da to ispostujemo
Sve se slazem,a i bas treba da bude kreten onaj ko unistava liste. Svi vi gubite sate i sate na skeniranja a neko to unisti za minut iz samo njemu znanog razloga. Mada kakvih sve ljudi ima treba ce vama zandara i zandara da to sve prekinete i sasecete u korenuposlao ti.....
nisu to stroga pravila.....to su vise uslovi koji clan mora ispuniti da bi dobio listu.
mi se svaki dan borimo da bi vama svima obezbjedili kvalitetnu i dugotrajnu listu koja nije nigdje objavljivana.
ali eto...ima onih koji nas trud ne cijene vec se ovdje pojavljuju sa vise naloga da bi dobili listu i dalje je javno poslali.a nisu svjesni da se na taj nacin liste unistavaju.
medjutim...imamo mi zandare koji takve clanove odmah sasjeku u korijenu.
[/QU
Pozdrav!@boki71 je napisao na prvoj stranici ove teme
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.
-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.
-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.
Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.