Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pogledao sam sad samo jednu Pm koju sam ti poslao 16.02.2020 i od 4 liste koje si dobio sa mac adresama 3 solidno radesvarno neznam sto ste takvi
Nije za pohvaliti se. Lakše Soti pregledati šta ti je poslao nego tebi šta imaš u inbox. A i to pisanje o navlačenju listi......HVALA PUNO SOTA
Onako na prvu ruku, mislim da je iza tog nicka neki baja za iptv i sve skupa nas dobro zajebava!Pogledao sam sad samo jednu Pm koju sam ti poslao 16.02.2020 i od 4 liste koje si dobio sa mac adresama 3 solidno rade
Produzena do 08.2021
Produzena do April.2021
Produzena do Juli.21.2021
od te 3 poslane 2 rade u Vlc ...
ostale Pm koje sam ti poslao sa listama i mac tj. stalker adresama provjeri sam a da ih ima, ima ... stvarno mi nisi jasan ...
Edit: liste sa Exyu
Pozdrav
pandar.tv = sansat.netMolim ex-yu iptv link m3u. Imao sa pandar.tv par meseci al vise neradi.
Pozdrav iz Makedonije!
Skenirao neki Dan jedan stalker ... koliko vidim u/p ostao isti pa polazim od tog da ce tako i ostati ... uglavnom isprobao lista radi u Vlc pa sam poslao @rsfaraonOnako na prvu ruku, mislim da je iza tog nicka neki baja za iptv i sve skupa nas dobro zajebava!
Bilo kakav daljnji komentar bi bio suvisan!
Ovo nije "u temi" ali nema da brisem post. Potpuno si u pravo.ima članova kojima je hobi sakupljanje mac-ova, treba i to respektovati ali ne volim kad im se pošalje već znam da ću dobiti odgovor da mu lista ne radi, meni radi a njemu ne i traži neke druge liste ... verujem da je dovoljno imati bar dva-tri maca u rezervi da ih možeš menjati po potrebi i u nužnoj situaciji .... no ipak ima više onih koji to share na neke forume, i svoje profile na facebook, telegram ... a to su ti kojima je prvi post na forumu da traže neki mac ili m3u listu pre što i kažu "pozdrav i dobar dan ..." na forumu ili nam šalju pp bez pozz već odmah traži mac ili listu ... bilo ih je i biće uvek takvih, ali mi se najviše ne dopada nekultura kod takvih osoba . pozdrav