ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
Možda najbolje sačekati da ti odeš u penziju, jer ovako pašće ti nešto opet na pamet u međuvremenu
ja sam pun ideja......tek sam poceo.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Možda najbolje sačekati da ti odeš u penziju, jer ovako pašće ti nešto opet na pamet u međuvremenu
poslaoMoze li me neko iznenaditi sa nekom stabilnom domacom listom?
Ako budes srece kao sto sam ja, neces dobiti nista ili ce se praviti ludi da te ne poznaju kada sam mnogima prije nekoliko godina pomagao(u drugim vodama)cini dobro da bi ti se dobro vratilo.....uvek je bilo i bice.....mozda sutradan kada se penzionisem po pitanju iptv a neko postane vrhunski iptv strucnjak pamtice i kada ja zatrazim nesto nemoze me odbiti.zar ne....
poslato........Pozdrav,
Ako može neka lista sa filmskim kanalima.
Hvala
Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
ima tu istine,medjutim ja sam stekao na netu prijatelje koji verijum da imaju jednu jedinu listu koju placaju meni bi dali da ne gledaju jer znaju da bih i ja ucinio isto za njih......ja se salio malo,srecom da toliko znam da za sebe uvek mogu pronaci listu te i ne brinem mnogo....Ako budes srece kao sto sam ja, neces dobiti nista ili ce se praviti ludi da te ne poznaju kada sam mnogima prije nekoliko godina pomagao(u drugim vodama)
sada se prave da neznaju zato sto su oni sad u ovim iptv hit vodama a ja pocetnik. pa cak ni obicnu listu nisu dali drugi forumi ne ovde; respekt za tebe i Kljukija (lik 1 liga)
tako je to Drug.
bice ti beskorisan pricali o tome vise puta.........ako moze jedan MAC za teslu , hvala
poslao......a koliko ce trajati to niko nezna sem vlasnika panela,a desava se i on da nezna .....Beše vrlo kratkotrajno što sam imao ; molba je za listu, neka nedugačku, ali bar malo trajniju ; hvala!