- Učlanjen(a)
- 28.04.2016
- Poruka
- 174
Dobar dan!!!
Meni bi trebala jedna lista TALIJANA ako mi netko moze pomoci!!!
Hvala pozdrav!!!
Hvala pozdrav!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
poslanoDobar dan!!!
Hvala pozdrav!!!
dobio...Pozdrav ljudi! Gde nestade HBO adria iz domacih lista? Do juce je bilo sve OK, a sada je na tom mestu HBO2 i naravno dupliran i na svojoj poziciji i to bas u svakoj listi (virus,bih,fra)...Moze li jedna lista da ima HBO adria sa prevodom na hrvatski (srpski), veceras pocinje neka serija - hoce zena da gleda, hvala unapred.
slabo da će ko poslati i ja sam tražio ali slaba vajdadrugari nista od neretve...posaljite jednu na pp..fala jos jednom
poslata ti arena 6.......Može li onda tvviet ili neretva
Pozdrav ljudi! Gde nestade HBO adria iz domacih lista? Do juce je bilo sve OK, a sada je na tom mestu HBO2 i naravno dupliran i na svojoj poziciji i to bas u svakoj listi (virus,bih,fra)...Moze li jedna lista da ima HBO adria sa prevodom na hrvatski (srpski), veceras pocinje neka serija - hoce zena da gleda, hvala unapred.
poslato.........Pozdrav svima. Svaka cast za temu Boki. Extra. Naravno i svima ostalima koji su u mogucnosti da drugim ljudima posalju neku listu.
Boki moze i meni jedna lista? Moze i da ima i stranih kanala pored nasih bitno je da je stabilna i da bar malo traje. Veliko HVALA.