ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
ma nema nasta uzivaj...kod mene bi to stajalo u racunaru i propalo,posto negledam gotovo nista....ovako bar neko da ima vajde neke male od toga...Hvala care.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ma nema nasta uzivaj...kod mene bi to stajalo u racunaru i propalo,posto negledam gotovo nista....ovako bar neko da ima vajde neke male od toga...Hvala care.
Meni treba 2 ili 3 da su full ok exyu i ako moze da samo exyu ima nece da mi ucita vlc spor mi komp pa da isecem ostale kanale jer znam samo srpski i malo engleskiovde je mirno.....znak da imaju svi sta da gledaju i to je dobro.....s obzirom da su praznici kome treba rezerva da imaju veceras cu slati svakome po 50 listi......igrom slucaja iz dva strana servera u kojima ima i ex yu u mrezu upalo par hiljada listi.....ima i null dosta pa kako se kome zalomi......
Ako može care.ovde je mirno.....znak da imaju svi sta da gledaju i to je dobro.....s obzirom da su praznici kome treba rezerva da imaju veceras cu slati svakome po 50 listi......igrom slucaja iz dva strana servera u kojima ima i ex yu u mrezu upalo par hiljada listi.....ima i null dosta pa kako se kome zalomi......