- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poruka
- 31
Pozdrav ljudi, srecni praznici pre svega.
Jel moze nasa lista?
Jel moze nasa lista?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
imaš listu na ppPozdrav ljudi, srecni praznici pre svega.
Jel moze nasa lista?
poslato....Pozdrav, zelim svima sretne praznike i uspjesnu novu godinu ako moze za mene jedna lista, m3u ili za stbemu nema veze, da se bar neko vrijeme ne patim sa ovim javnim listama sto trade po 2 sata hvala unaprijed
Jedna tvoja lista , koju sam dobio zavrsava 10.01, mogla bi jedna rezerva. Hvala unapred.ovde je mirno.....znak da imaju svi sta da gledaju i to je dobro.....s obzirom da su praznici kome treba rezerva da imaju veceras cu slati svakome po 50 listi......igrom slucaja iz dva strana servera u kojima ima i ex yu u mrezu upalo par hiljada listi.....ima i null dosta pa kako se kome zalomi......
Jedna tvoja lista , koju sam dobio zavrsava 10.01, mogla bi jedna rezerva. Hvala unapred.
Jer moze jednaovde je mirno.....znak da imaju svi sta da gledaju i to je dobro.....s obzirom da su praznici kome treba rezerva da imaju veceras cu slati svakome po 50 listi......igrom slucaja iz dva strana servera u kojima ima i ex yu u mrezu upalo par hiljada listi.....ima i null dosta pa kako se kome zalomi......
poslata 51....Jer moze jedna
Hvala care.poslata 51.....