Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
poslato....Zadnji put sam dobio listu od Bokija. Hvala mu. Zamolio bi jos za kakvu listu sport kanala sa americkim FOX Sport da bih mogao mozda gledati motokros...
poslato....imam smart treba mi jedna ex yu lista ako moze da malo duze traje imao sam jednun skoro godinu dana ali nema je vise hvala pozzz
Ja sam taj ,koji se uklapa u ovo. 2.11. ove godine sam dobio liste koje rade odlicno. Doduse liste sam dobio na drugom forumu. Vise puta sam ti se zahvalio. Ako mogu nesto da ti pomognem ,uvek sam tu za tebe.Malo uzeo vremena i gledam Pm ... da kazem liste koje sam nekima ovdje poslao .. dosta lista radi i neke su i produzene .... al mi jedna stvar nije jasna .... idem unazad do 50 dana kad sam poslao listu i sta vidim ? od tad tj. od tog dana nije se vise pojavio na forumu ? ili kod nekih sto su trazili liste i dobili nakon 2-4 dana pogledali svoju Pm i isto od tad se vise nisu pojavili na forumu .... malo cudno zar ne ? ... uglavnom radi se o novo registrovanim clanovima ..... onako samo usput ....
Pozdrav
HvalaJa sam taj ,koji se uklapa u ovo. 2.11. ove godine sam dobio liste koje rade odlicno. Doduse liste sam dobio na drugom forumu. Vise puta sam ti se zahvalio. Ako mogu nesto da ti pomognem ,uvek sam tu za tebe.
poslato....
Hvala
Nije pisano za tebe i nebi zelio da me neko pogresno shvati ... drugi ljudi su u pitanju reko ajd da vidim kod nekih dal su jos liste validne jer tu i tamo svasta nesta provjerim ... i usput reko sebi da vidim kad je ko zadnji put posjetio forum od doticnih koji su dobili liste ... to sam uradio radi svoje neke evidencije ali mi cudno da neko ko trazi listu unazad nekih 50 dana a i ranije da od tog dana kad je dobio liste nije se vise pojavio ovdje na forumu.................
Jedan od primjera ... poslao sam listu jednom clanu ovdje 01.07.2019 koja je imala rok trajanja do Kraj augusta 2019-te sad probao lista radi i produzena je do Mar 2020 naravno sa exyu i kako vidim u listi je i Nova Sport FHD...... vidim kod komsija kaze da mu sve crklo a skoro 2 nedelje nisam posjetio komsije ......
Pogledajte prilog 118573
Pozdrav i hvala jos jednom
Hvala Boki sve najbolje pozzzzposlato....