Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.03.2020
Poruka
259
Ima jedna stvar na koju vi početnici ne obraćate pažnju. Liste su sve bolje i jaće. To znaći fa treba sve jaći procesor i sve više rama.
Znaći možeš ti imati brzinu imterneta i 10000000 mbs ako ti je ram slab ili provesorta lista će štekati zbog samog uređaja. Zato je rekao mile ovom korisniku da probana Pc
 
Član
Učlanjen(a)
31.10.2012
Poruka
107
mozdaMolio bih za pomoc ili barem odgovor ako neko zna,naime pre 15 dana mi na android tv poceli da bufiraju svi portali i mac i extrem kode prekidaju i to na svim aplikacijama i na tivimate i na extrem iptv da napomenem da koristm vpn skoro uvek kad gledam tv ,pokusao sam sve sto sam znao deinstalirao pa opet instalirao menjao portale i ne pomaze ,pa bih molio ako neko zna da mi odgovori sta je problem mozda internet provajder ili iptv aplikacije i moguce resenje ako neko zna ,hvala puno unapred.
Moguce je da je do VPN. Mozes i da probas da restartujes ruter, isto tako i tvoj Adroid tv.
 
Učlanjen(a)
10.10.2012
Poruka
46
Mozda su i pocrkale ali bas da svaka steka i prekida nevjerovatno,probao sam na PC sa SFVIP i radi super pa sam onda vratio android tv na fabricke postavke i onda sve ponovo instalirao ali opet isto ne znam sta je ovo imam placene iptv aplikacije tivimate i extreme iptv i na njima najgore steka i prekida ,ako neko ima jos neku ideju sta da uradim neka mi napise.
 
Član
Učlanjen(a)
31.10.2012
Poruka
107
Jedino sta mi jos pada napamet je da skratis m3u listu. Tako je meni vise puta pomoglo. Kod mac neznam dali moze da se izvuce lista.
 
Član
Učlanjen(a)
16.08.2012
Poruka
127
ako na pc radi dobro a na android baferira probaj instalirati na android neki speedtest da vidiš dali ti je brzina interneta dovoljna za iptv(minimum 5-10Mbps)možda ti je lan kabel sjeban ili ti vpn previše guši brzinu
 
Učlanjen(a)
10.10.2012
Poruka
46
Dobro ako je ram u pitanju sta se moze uciniti dase ram poveca da flesnem android tv ili nesto drugo.
 
Natrag
Top