Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bonjour, je ne pense pas , que sur windowsBonjour, je voudrais savoir s'il existe une application SFVIP Player pour android tv box.
kako ti je povezan tv? ako je wifi može biti da zbog toga buferira, probaj spojiti žičano ili se na ruteru poigraj sa kanalima na kojima radi wifi (default je na auto)mozdaMolio bih za pomoc ili barem odgovor ako neko zna,naime pre 15 dana mi na android tv poceli da bufiraju svi portali i mac i extrem kode prekidaju i to na svim aplikacijama i na tivimate i na extrem iptv da napomenem da koristm vpn skoro uvek kad gledam tv ,pokusao sam sve sto sam znao deinstalirao pa opet instalirao menjao portale i ne pomaze ,pa bih molio ako neko zna da mi odgovori sta je problem mozda internet provajder ili iptv aplikacije i moguce resenje ako neko zna ,hvala puno unapred.
Ne nego da samo vidis kako se te IPTV liste ponasaju na PC-u, dali te mozda zafrkava tvoj TV ili tvoj internet provajder ili nesto trece, nista te ne kosta da na PC-u pustis na SFVIP playeru...i vidis...Zasto pitas kako se ponasaju na pc,mislis da nisu za android ili