Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
20.09.2012
Poruka
94
Da li bi neko mogao da mi kaze kako da dodjem do tog ClientPortal "provajdera"? Ne trazim nista besplatno, platicu ljudima za listu, ali nigde ne mogu na netu da ih nadjem... Bas su izabrali malo nesrecno ime jer pod tim pojmom google daje milion linkova, tako da ih je bas tesko iskopati...
Ma uzmi se u ruke, ob i vadi... strpljivo samo...

Učlanjen(a)
20.09.2012
Poruka
94
koristim pastebin za ubacivanje iptv liste u android box, ali me nešto zeza pastebin u zadnje vrijeme, neki njegovi filteri javljaju da mi je sadržaj posta "harmfull" i odbija prihvatiti post. Probao neke slične servise (controlc, zerobin...) ali njihove linkove ne prihvača androbox... zna li tko neku zamjenu za pastebin a da se može koristiti za IPTV (da ima raw format texta, da sadržaj nije vidljiv drugima etc) thnx
Probaj sa onaj ghost pastebin

Učlanjen(a)
20.09.2012
Poruka
94
Cesto se postavlja pitanje po raznim forumima dal ima server/stalker koji nije poznat javnosti?
Naravno da postoji i to ne jedan ...

Ja sam prije pola sata nasao jedan od ;) a lista koju sam nasao je visekonekcijska ....

U listi svi potrebni kanali Exyu npr svi Gora kanali

Pogledajte prilog 145153

Ujedno i ovi

Pogledajte prilog 145154

osim Gora ... filmskih koliko zelis ... naravno svi Exyu kanali u listi sa stranim kanalima ......

Ovi sto nude liste nama svima poznati kao 2 brata ... zdrava hrana... bitka ... diogen ... gradina ... i njima slicni NE trudite se nije vasa lista u pitanju ;)

Iskren da budem ja te liste ne gledam osim sto isprobam kako rade ;)

Pozdrav
Ima ih podostaaaaaa!

Učlanjen(a)
20.09.2012
Poruka
94
Pitanje za TiViMate. Kad se plati moze da se koristi na 5 uredjaja. Da li ti uredjaji moraju biti na istom google nalogu ili mogu biti na razlicitim. Da li je uopste veyano za google nalog ili za neki user i pass

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Ma na istom, kako različitim? Jedan acc 5 uredjaja.

Učlanjen(a)
20.09.2012
Poruka
94
Imam neke dve liste klijentportala, i super mi radile vec neka 3 meseca..jedna na stbemu, druga na siptv, od pre par dana obe stekaju bas puno na tv kanalima, a videoteka radi perfektno, internet se nije menjao.. do cega bi to moglo biti? Isto mi s desava i sa nekom rezervnom mac listom koja nije klijentportal, videoteka radi ko sat, a kanali stekaju svakih 10sek..
Neko koristi isi mac, šta drugo...

Natrag