Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
@Sota ... samo lijepi slike od Arene Premium okolo po forumima ali listu ne odaje...;)
Sota NE ljepi slike okolo po forumima ... jedini forum na kojem sam aktivan je Serbianforum....

Liste dajem iskljucivo na Pm .. zadnje koje sam poslao su
@Mackica25 juce sa Mac koja je za zemlju iz koje doticna dolazi i @trickydi u subotu za Big Brother vise razlicitih strimova i jednu listu u/p sa 100 konekcija ...

Slao sam na vise clanova visekonekcijske liste koje sam ponudio u temi zahtjevi liste i kanali tj. Mac tajodjer i da dodam u temi zahtjevi liste i kanali sam u par navrata napisao da sam u odredjenu temu VIP-a stavio vise stotine mac pa ko ima volje iste nek podjeli clanovima koji traze iste naravno dobre servere sa EXYU kanalima u listama itd... malo li je? a sta stavljam u VIP od 1 do visekonekcijskih lista nije za javnost ... zadnje stavio u VIP Nedjelja lista sa 150 kpnekcija i juce jednu sa 100 konekcija...

Pozdrav

Učlanjen(a)
23.03.2020
Poruka
270
Sota NE ljepi slike okolo po forumima ... jedini forum na kojem sam aktivan je Serbianforum....

@Mackica25 juce sa Mac koja je za zemlju iz koje doticna dolazi i @trickydi u subotu za Big Brother vise razlicitih strimova i jednu listu u/p sa 100 konekcija ...

Slao sam na vise clanova visekonekcijske liste koje sam ponudio u temi zahtjevi liste i kanali tj. Mac tajodjer i da dodam u temi zahtjevi liste i kanali sam u par navrata napisao da sam u odredjenu temu VIP-a stavio vise stotine mac pa ko ima volje iste nek podjeli clanovima koji traze iste naravno dobre servere sa EXYU kanalima u listama itd... malo li je? a sta stavljam u VIP od 1 do visekonekcijskih lista nije za javnost ... zadnje stavio u VIP Nedjelja lista sa 150 kpnekcija i juce jednu sa 100 konekcija...

Pozdrav
Niti si dužan pravdat se nekom, niti si dužan djelit... A tko tvrdi da ti nepodjeliš nikome, taj te oćito nepoznaje

Učlanjen(a)
23.02.2020
Poruka
672
Postovani @Sota,
za ljepljenje slike sam vjerojatno pogrijesio, slicnih slika Arene Premium u zadnjih par dana pojavilo se na par foruma, ako nisu tvoje dijelo, moja isprika...
Sto se tice djeljenja listi, samo sam napisao aludirajuci na Arena Premium, da ne "odajes" link - listu, nista vise...

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
356

Pozdrav
E bože moj svakakvih ljudi na ovome svijetu. Pa kao da si ti @Sota dužan nekome dati listu? I još se pravdaš, zašto? Kome? Izignoriraj ih. Pa ako je itko nesebično dijelio i dijeli te puste liste to si ti. I meni svojevremeno. Ali, eto nije se rodio tko bi svijetu (ljudima) ugodio.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Te Arena Premium ce tako i tako polako biti u svim boljim listama ..... ;) sa vremenom u drugima takodjer bit ce to standard .... ;)
Pozdrav

Natrag