Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sigurno neki Android remote (Ja sam koristio jedan, ali koji sada ne mogu da se setim) I radio je.Da li postoji neka fora da se tablet koristi kao bluetooth tastatura za kontrolu smart tv ili android boksa
Imao sam taj problem pre jedno dve godine.Čak sam i pisao ‚‚protestno pismo‚‚ SBB-u. Nije im baš fora, u startu ti ne kažu za tu začkoljicu. Uglavnom posle tri meseca od toga počeo je da radi i na drugim mrežama. Možda VPN, a možda i da probaš da ga pokreneš preko Telenorovog interneta samo na trenutak.Zdravo, imam jedno pitanje..
Zelim gledati eon tv ali na nekim kanalima kao sto je recimo sport klub mi ne dozvoljava, izbaci mi poruku "Selected channel is not available on your Internet Service Provider network". Pretpostavljam da moram bit na sbb internetu da bih mogao gledati to. Pa me interesuje na koji nacin zaobici to?
Pozdrav svima
Probao sam i lepo radi na tv box-u, ali na zalost na LG smart ne radi. Jednostavno ga ne vidi a i nema aplikacije na TV-u sa kojom bi se uparila. Na nekom TV koji je na andriod OS bi sigurno radilo. U svakom slucaju hvala na informacijiProbaj sa Cetus play aplikaciom.
Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока
Hoćeš reći kanal je tražio PIN u tom trenutku dok se emitovao film?Мени је пре пар дана ЕОН оспорио гледање филма због година, иако у профилу јасно пише и узраст и година рођења. Чак није у питању ни канал за одрасле. Нешто им је ту баговито.
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока