VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 07.09.2009
- Poruka
- 1.033
procitaj temu od pocetka....sigurno ces naci odgovorja probao,radi mi 2 od 200 servera u sf plejer a 1 od 200 u stb.......sta to moze da bude....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
procitaj temu od pocetka....sigurno ces naci odgovorja probao,radi mi 2 od 200 servera u sf plejer a 1 od 200 u stb.......sta to moze da bude....
da....instaliran android emulator Memu Play,i na njega STBEmu...@Patriot: Je, proradio je. U cemu ti to otvaras STBEmu? Cini se kao da je na kompjuteru?
Не разумем како вам не ради, ја пробао десет комада и сви раде на СТБ емулгатору.ja probao,radi mi 2 od 200 servera u sf plejer a 1 od 200 u stb.......sta to moze da bude....
stigao sam do 135 strane teme i tek sada nista mi nije jasno a i ono sto znao sada neznam........tek sada mi ama bas nista ne otvara......procitaj temu od pocetka....sigurno ces naci odgovor
stigao sam do 135 strane teme i tek sada nista mi nije jasno a i ono sto znao sada neznam........tek sada mi ama bas nista ne otvara......
znaci fora je da se vise puta procita i nauci ko pesmica... ....a provalicu kako radi taj iptv ne zvao se boki......Boki samo ti citaj. I ja sam isao par puta od pocetka..Pa jos uvijek nemam pojma