Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
24.01.2020
Poruka
26
jer ima neko da linkuje "
Panel Hacker v2.7
čini mi se da je sahbaz-a

kladim se da je to "mala beba" za nase legende iz SF VIP dijela, da oni imaju
garant mocnije alatice ali se ne hvale s tim niti zele zaradivati na tome.
nego iz svog zadovoljstva i hobija sve zastite na panelima rjese, a jos k tome
podijele sa nama. Jedini pravi forum gdje se ne hvale sa skenerima i milion macova i listi javno pa da nitko nista ne gleda. Siguran sam ko ih je pitao listu ili mac, bilo kakav savjet da je i dobio.

Cemu onda nesto placati? Jer ako platis nije hobi, ako ti treba vise listi, e i to nije dobro.

Eto to je moje razmisljanje. NE BACAJ NOVAC NA TO, RADIJE POPIJ PIVO ;)

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
Mozda nije pravo mesto...ali...da pitam...Na EON Boxu, znaci Android TV box, instalirao sam nekoliko plejera i u svakom imam ubacene dve iste liste koje sam ovde dobio. Jedna ne radi a druga radi povremeno. Slucajno sam poglerdao u "aplikacije" i vidim nesto zbunjujuce. OTT Navigator Pro - Podaci (data) 78MB, IPTV Smarters Pro - Podaci 78MB, TiviMate Pro - Podaci 1.1GB?! Sta je to sa ovim TiviMate? Zasto on toliko puni memoriju? Gde on trpa te podatke i zasto? Mislim ,ne razumem se uopste zato i pitam. Hvala.

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Mozda nije pravo mesto...ali...da pitam...Na EON Boxu, znaci Android TV box, instalirao sam nekoliko plejera i u svakom imam ubacene dve iste liste koje sam ovde dobio. Jedna ne radi a druga radi povremeno. Slucajno sam poglerdao u "aplikacije" i vidim nesto zbunjujuce. OTT Navigator Pro - Podaci (data) 78MB, IPTV Smarters Pro - Podaci 78MB, TiviMate Pro - Podaci 1.1GB?! Sta je to sa ovim TiviMate? Zasto on toliko puni memoriju? Gde on trpa te podatke i zasto? Mislim ,ne razumem se uopste zato i pitam. Hvala.
Vjerojatno ima neke funkcije vise nego ona dva prije spomenuta. Mozda jos nisi nasao dodatne funkcije. Ili je malo losije spisan program. Ili kraju krajeva ima vise kesiranih podataka. To zna samo programer ili netko tko zna uci u sam apk pa da vidi.

Učlanjen(a)
07.12.2019
Poruka
196
Da li vam se zadnjih nekoliko dana desava da vam zastajkuju liste? Client Portal (preko IPTV Smarters) i King Box (preko STBEmu) mi trzaju na svakih 45 sekundi. Probao sam na dva razlicita android box-a (moj i od roditelja, imaju razlicite MAC adrese) i isto se desava. Ali kad pustim neki film onda ide normalno bez trzanja? Da li to znaci da neko istovremeno gleda te liste kad i ja? Ili mozda imam neki problem s internetom?

Učlanjen(a)
27.10.2012
Poruka
186
Da li vam se zadnjih nekoliko dana desava da vam zastajkuju liste? Client Portal (preko IPTV Smarters) i King Box (preko STBEmu) mi trzaju na svakih 45 sekundi. Probao sam na dva razlicita android box-a (moj i od roditelja, imaju razlicite MAC adrese) i isto se desava. Ali kad pustim neki film onda ide normalno bez trzanja? Da li to znaci da neko istovremeno gleda te liste kad i ja? Ili mozda imam neki problem s internetom?
Upravo to. Ako je lista sa 1 konekcijom, najvjerovatnije je da je gleda onaj što plaća...

VIP IPTV
Učlanjen(a)
01.07.2009
Poruka
342
Probaj -"Buffer size" da povecas , na max , mozda pomogne a mozes i da se igras sa "Media player" ......

Natrag