MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 14.11.2009
- Poruka
- 17.766
Mi smo jedini koji mozemo sve da ti sasunemo u liceda mi rekao bilo ko pa ajde......ali vas dvojica........sto je babama milo to im se i snilo......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mi smo jedini koji mozemo sve da ti sasunemo u liceda mi rekao bilo ko pa ajde......ali vas dvojica........sto je babama milo to im se i snilo......
pa dobro nije to nikakva neznam koja velika tajna ,niti smo od bilo koga sta uzeli ili ukrali......koristimo iskljucivo nase znanje,alate,skripte ,programe.....nema tu nicega loseg zar ne.....ovaj deo vezan za iptv postoji ovde od 2010 godine,glupo bi bilo i porazavajuce da do sada nismo nista naucili......timski rad uvek daje rezultat bar tako je kod nas....svako zna po nesto malo,sklope se kockice i to je to.....Ma hajte hahaha odlicno znate na sta sam mislio
Serveri ili stalkeri koje nijedna scripta ne otvara i nece nit u stb nit u vlc.a vi to u vip-u sve sa lakocom konzumirate
Evo jos jednu, kad otvoris utakmicu izlazi po drzavama na koji se kanal prenosiZaboravio sam sajt za pregled fudbalskih utakmica pregled svih satelita gde su prenosi ..nešta kao sat on air..ili tako nešta ..ako može pomoć
Hvala
https://livesoccertv.com/
Pozdrav, da li to znači da sa Vašim skriptama možete da skinete play_token zaštitu, tj da mak koji je ispravan, a ne radi na android aplikacijama i u vlc zbog zaštite omogućite da radi??alati i skripte koje razbijaju gotovo sve zastite koje trenutno paneli imaju.....pa i 2016 smo prvi izasli na nasim prostorima koliko ja znam sa skenerima koji su u to vreme vadili gotovo sve iz panela......i ti skeneri su nasli na stotine hiljada listi do sada, koriste se ovde i dan danas,rade na brutal force metodi i jos uvek su jako funkcionalni uz male prerade......
da.... i zavrsavamo pricu o tome bar za sada.....Pozdrav, da li to znači da sa Vašim skriptama možete da skinete play_token zaštitu, tj da mak koji je ispravan, a ne radi na android aplikacijama i u vlc zbog zaštite omogućite da radi??