Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
16.12.2017
Poruka
164
Ma hajte hahaha odlicno znate na sta sam mislio
Serveri ili stalkeri koje nijedna scripta ne otvara i nece nit u stb nit u vlc.a vi to u vip-u sve sa lakocom konzumirate

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ma hajte hahaha odlicno znate na sta sam mislio
Serveri ili stalkeri koje nijedna scripta ne otvara i nece nit u stb nit u vlc.a vi to u vip-u sve sa lakocom konzumirate
pa dobro nije to nikakva neznam koja velika tajna ,niti smo od bilo koga sta uzeli ili ukrali......koristimo iskljucivo nase znanje,alate,skripte ,programe.....nema tu nicega loseg zar ne.....ovaj deo vezan za iptv postoji ovde od 2010 godine,glupo bi bilo i porazavajuce da do sada nismo nista naucili......timski rad uvek daje rezultat bar tako je kod nas....svako zna po nesto malo,sklope se kockice i to je to.....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
16.12.2017
Poruka
164
Pa ja to uopste nisam rekao nit mislio ,naravno da sf uvek koristi svoje znanje i alate
Samo pitanje o cemu se tu radi pa mozda i mi shvatimo

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
alati i skripte koje razbijaju gotovo sve zastite koje trenutno paneli imaju.....pa i 2016 smo prvi izasli na nasim prostorima koliko ja znam sa skenerima koji su u to vreme vadili gotovo sve iz panela......i ti skeneri su nasli na stotine hiljada listi do sada, koriste se ovde i dan danas,rade na brutal force metodi i jos uvek su jako funkcionalni uz male prerade......

Učlanjen(a)
16.11.2014
Poruka
20
alati i skripte koje razbijaju gotovo sve zastite koje trenutno paneli imaju.....pa i 2016 smo prvi izasli na nasim prostorima koliko ja znam sa skenerima koji su u to vreme vadili gotovo sve iz panela......i ti skeneri su nasli na stotine hiljada listi do sada, koriste se ovde i dan danas,rade na brutal force metodi i jos uvek su jako funkcionalni uz male prerade......
Pozdrav, da li to znači da sa Vašim skriptama možete da skinete play_token zaštitu, tj da mak koji je ispravan, a ne radi na android aplikacijama i u vlc zbog zaštite omogućite da radi??

Natrag