Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ma ne znam ja, ali znas vec ko sigurno zna. Sigurno doslo do neke promene u linku ili neki user-agent, neka caka mora da ima.

Možemo i mi da znamo ko to zna? DIVAK? :D

btw. Nisu ni oni toliko glupi, skoro svako zna šta VLC i SimpleTV mogu...

Primjer ti je moja aplikacija streamking, pusti strim preko nje i radit će, uzmi isti taj koji radi i pusti u novom VLC i neće radit.

Ima dosta strimova koji rade na taj i sl. način a ljudi odustanu jer misle da stream ne radi.

Član
Učlanjen(a)
10.09.2011
Poruka
210
Kolege potrebna mi je pomoc.Skoro svaka lista koju ubacim u VLC plejer koči,tj mora da se ukljuci dugme za ponovno pokretanje,da li postoji neki medija plejer tipa mpc,pot,ili nesto drugo gde nece biti ovih prekida.Unapred hvala!

Učlanjen(a)
26.03.2010
Poruka
4.536
Možemo i mi da znamo ko to zna? DIVAK? :D

btw. Nisu ni oni toliko glupi, skoro svako zna šta VLC i SimpleTV mogu...

Primjer ti je moja aplikacija streamking, pusti strim preko nje i radit će, uzmi isti taj koji radi i pusti u novom VLC i neće radit.

Ima dosta strimova koji rade na taj i sl. način a ljudi odustanu jer misle da stream ne radi.
Denise gde ima tvoja aplikacija,trazio sam u skriptama i nisam nasao?

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Kolege potrebna mi je pomoc.Skoro svaka lista koju ubacim u VLC plejer koči,tj mora da se ukljuci dugme za ponovno pokretanje,da li postoji neki medija plejer tipa mpc,pot,ili nesto drugo gde nece biti ovih prekida.Unapred hvala!

Ovo sam skoro pročitao na čatu, ne koristim kodi pa pojma nemam da li to stvarno radi.

HAMMY36 je napisao(la):
You can try adding the f4m test add on to kodi then make a xml file with the ts streams , import it to kodi,ie

<item>
<title>test</title>
<link>plugin://plugin.video.f4mTester/?streamtype=TSDOWNLOADER&amp;url=http://www.t12v.com:8000/live/A@kNOuch/RaChId/1717.ts</link>
</item>

I think that why I came across an iptv add on using ts and dont stop, I think they are using this method to get them to play ok.

Denise gde ima tvoja aplikacija,trazio sam u skriptama i nisam nasao?

Na prvoj strani je sve na blogu.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
pozdrav svima,dali smplayer podrzava m3u liste?

Ako samo pitaš da li podržava onda da. Ako pitaš kako, ne baš dobro (možda radi dobro ako se isključi bafer, keš ili šta već.) :D Ovaj Bomi je sa klasu bolji od njega što se tiče stabilnosti strima.

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.442
Ako samo pitaš da li podržava onda da. Ako pitaš kako, ne baš dobro (možda radi dobro ako se isključi bafer, keš ili šta već.) :D Ovaj Bomi je sa klasu bolji od njega što se tiče stabilnosti strima.
hvala,bomi sam vec instalirao,znaci smplayer otpada,sad cu probat all player,ali sumnjam da i taj cita m3u liste

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.442
Jel mislis da povlaci m3u listu sa url gdje se nalazi kao attachment ili da cita uopsteno m3u liste sa HDD-a?
probao sam oba dve,ali ne radi,iz jedne m3u liste sa hdd sa puno kanala samo jedan film se vidio,ali kanali nista,mislio sam da cita kao i vlc

Natrag