Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za Srepera nece da mozeIma li mozda ko kakvu dobru ipsatpro-listu da mi posalje? Danas imaju utakmice na C More kanalima sto bi htjeo da gledam.
ima neka lista viška za mene?Za Srepera nece da moze
Malo, malo pa citam ovde neke rasprave,prepiranja,vredjanja...,i uglavnom se smejem citajuci.....ovde mnogi misle da smo mi iz stafa duzni i u obavezi ispravljati necije krive drine i leciti necije hirove....nikako da se shvati da mi samo pokusavamo pomoci mnogima sa temom internet tv,to jest korisnicima koji nemogu bas sami doci do listi i tv kanala....meni prvom ne treba ta tema jer strimove koji ugledaju svetlost dana ne koristim.....takvim svadjama i prepiranjima nateracete me da zatvorim i ukinem tu temu,da je jednostavno vise nema na forumu,to jest ostavim vidljivu samo za clanove stafa gde cemo medjusobno razmenjivati i imati gotovo sve liste,skripte,aplikacije... a koje se mogu gledati u datom trenutku......(prost primer je telekom koji smo mi iz stafa gledali godinu dana i radio je a nismo ga javno objavili,te na moju inicijativu je i objavljena javno kasnije...)
Nas niko ne placa da se zezamo mesecima,godinama sa pojedinim likovima u ovoj temi .....i nama to netreba a ponajmanje meni........
Sreća tvoja pa nisi naletio na Losmija, kod njega je 40To si u pravu i vama koji ste uradili baš veliki posao treba odati veliko prizanje.Sve što dobijete je obično hvala ili čak ni to.Lično imam veliko poštovaje prema vama koji ste puo toga podijelili sa nama.A saznao sam za vas tako što mi je neki lik htio prodati telekomovu skriptu za 30 eura ali je nevješto je napravio video pa se vidjelo SF Telekom by losmij .Hvala još jednom za sve.