ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
uzmi proxy finder pa trazi....vidi kako lepo nalazi.....nadji mi jedan finski dobar....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
uzmi proxy finder pa trazi....vidi kako lepo nalazi.....nadji mi jedan finski dobar....
Ja to radim peske, za tri dana uradim, posalji ako hoces (tj ako Ti vreme nije veliko)dobrovoljcu koji ima malo vise vremena dajem oko 1000 listi.Sortirane su po serverima,iskenirane u zadnjih 7-8 dana,a potrebno je samo da odvoji dobre od losih i vrati mi dobre..jer stvarno nemam vremena a iskreno slabo i gledam....ima oko 200 sigurno i nasih lista.....
ok...hvala...saljem samo da uploadujem.....Ja to radim peske, za tri dana uradim, posalji ako hoces
Pozdrav boki71
To ti je 5 min posla i imas sve odvojeno.dobrovoljcu koji ima malo vise vremena dajem oko 1000 listi.Sortirane su po serverima,iskenirane u zadnjih 7-8 dana,a potrebno je samo da odvoji dobre od losih i vrati mi dobre..jer stvarno nemam vremena a iskreno slabo i gledam....ima oko 200 sigurno i nasih lista.....
potrosio sam dva sata peske , mislio da covek ima komad listu sa 30 usera pa veci posao. A sta je surevnjivost, pa ja se pravdam!?, za 5min nemoz buvu uhvatitTo ti je 5 min posla i imas sve odvojeno.