Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pitanje jedno za one koji imaju movistar status. Da li su stari udp za one MotoGP i F1 multi kamere jos uvek u funkciji? Ovako nesto recimo /udp/239.0.5.123:8208
239.0.1.236:8208 pa do 241
ziva istina izgleda smo svi takvi imali ili nemali listi na kraju u oba slucaja vecinu slobodnog vremena provodimo ovdeDobri su toliko da ih cini mi se bas niko nije ubacio u listu. Vise su za one koji vole sve da imaju a da ne gledaju nista. I ja sam tu negde nazalost
Ubacena su u jednu listu filmbox vidim dva kanala .Dobri su toliko da ih cini mi se bas niko nije ubacio u listu. Vise su za one koji vole sve da imaju a da ne gledaju nista. I ja sam tu negde nazalost
Mislim da covek krupnim koracima gazi, "prevazice" i server.prevaziso si skenere sada bi i server.....
sta ti imas upakovano ispod haube meni u stanju mirovanja prelazi preko 40%
otkako sam instaliro 10 na desetine nekih procesa troska cpu po 1% cpu u stanju mirovanja
non stop skakuce od 9%-47% zanima me da li je to normalno za 10 premda je procesor sa tri jezgra
pa nemam ja mnogo jak racunar ali kada pametno poubijas procese bude to ok.....naprimer losmijev skener varira od 3-10 posto sa upaljena jos par programa...windows 8.1 je u pitanju..
ma vidi instalirao sam dosta desetki i mnogi se zalili na taj problem .....ubi defendera i drasticno ces smanjiti cpu....to je prvo sto primetio bio ,dalje se nisam ni upustao....
Nemojte da se svadjate, evo svejedno je ko ce da meni posalje...znam da tebi ne treba hahaha mozda nekom podaris ?? ili ja
Nemojte da se svadjate, evo svejedno je ko ce da meni posalje...