ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
jel zna neko gdje mogu kupit kakav server da nije skup i da nabacim neki open source iptv nek mi se javi u pp nece mu bit dzaba
prevaziso si skenere sada bi i server.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jel zna neko gdje mogu kupit kakav server da nije skup i da nabacim neki open source iptv nek mi se javi u pp nece mu bit dzaba
ma to ce biti za drustvo ,usput poslat cu ti skener za balkantv pa mozes i njega da upakujesprevaziso si skenere sada bi i server.....
taman ima mesta za jos jedan i da bude potop.......ma to ce biti za drustvo ,usput poslat cu ti skener za balkantv pa mozes i njega da upakujes
Ako imaš mjesta ubaci i ovu moju, dobra za kukuruz, pšenicu...taman ima mesta za jos jedan i da bude potop.......
sta ti imas upakovano ispod haube meni u stanju mirovanja prelazi preko 40%jesam...i svi rade od jednom na cpu 40 %.....
moj priatelju dobri i stabilni strimovi se placaju ovo copy/paste nije za komercijaluzna li neko gde da nadem dobre strimove za moj panel
hvala
Dobri su toliko da ih cini mi se bas niko nije ubacio u listu. Vise su za one koji vole sve da imaju a da ne gledaju nista. I ja sam tu negde nazalostvideh sad na tv da mts reklamira kao novo u ponudi Filmbox kanale
u kom su rangu kvaliteta filmovi i serije koji oni pustaju jesu blize pinkovim ili hbo kanalima
i da li ih je vec neko ubacio u ove liste sto mi koristimo