- Učlanjen(a)
- 28.02.2016
- Poruka
- 1
Ma sta ne postoji i evo stigo sam na Kosovo, sve urednoKasno stize Marko na Kosovo,vec sam dobio odgovor od ljudi koji vrede ovde na forumu
PS:Milan tarora.. nepostoji !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma sta ne postoji i evo stigo sam na Kosovo, sve urednoKasno stize Marko na Kosovo,vec sam dobio odgovor od ljudi koji vrede ovde na forumu
PS:Milan tarora.. nepostoji !
Ma sta ne postoji i evo stigo sam na Kosovo, sve uredno
Pošto se LIČNO upravo nalazim na Kosovu (Zubin Potok), potvrđujem da je drug Milan tarot pristigao na Kosovo, gde nas uredno služi rujnim vinom kosovka devojka!Ma sta ne postoji i evo stigo sam na Kosovo, sve uredno
The one and only
LOLAaaaaaa ja veceras probujem Ott na Philipsov i kazem komentare sutra amo neko ako ima neka viska dobra hd lista moze i drim hocu da testiram full HD
fala puno svima .... i fala sotic i boki i Bugi i losmij i prc i iron i mikisamake i bind i izvinete ako sam zaboravio neko .....
abe ne trazim bogi bas arene ... sta bilo trazim moze i drim da bude ali i 3 kanala neka su ali da su Full HD to hocu da testiram
Onako usput .. da pitas onog tamo negdje... clana novagrad ... on ti moze ponudit ovako nestaneka su ali da su Full HD