Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.699
Malo sam odlutao ....... vamo tamo i kao sto rekoh kad god upalim komp nije dzaba .... dok se sa vama ovdje zezam nesta iza radi i pronalazi danas isto par lista..............

Upecale se 3 za sad

Bild 15.png Bild 16.png Bild 17.png Bild 18.png Bild 19.png Bild 20.png Bild 21.png

tako da kod mene nema manjka .... e sad onaj ko je objavio ako jeste nek objavi i ovu gore ;) da ne pricam o ostalim listama poput

Bild 22.png

a kad bi podijelio ono od juce tek bi onda bilo vruce :)

Pozdrav

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533

ja sam je tamo postavio...i da nebi stvorio sumnje i uvrede medju kolegama...ko je od koga dobio ili ko je koga iznevjerio..
i kome treba davati , ili ne davati listu.....moje izvinjenje kolegama....tek sam sad vidio lavinu...sumnji ...
izbrisana sa komsiskog foruma....
i da napomenem...nisam je dobio od kolege @sote....[/QUOTE]
Svaka ti cast to se cijeni imas pivu od mene, ali ti placas hehehhe jos mi nije sjelo:beee:.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.699
sota to nedaji nikome rto radi dugo vec
samo ako mozes daj toj 4 jer nisu oni sirili ,mugiju nedaji
Nisam ni davao osim nabrojanim clanovima a da radi , radi ... e da zaboravio iz predhodnog posta sto se tice onih slika gore.. da kazem ono sto smatram da je vazno

Bild 23.png

kako to radi i gdje tj. na koji nacin povjerio sam se samo na 2 clana ovog foruma

sta reci ??? najbolje nista

Pozdrav

Učlanjen(a)
24.12.2011
Poruka
176
Da mi je sad vidjeti ima li neko nezadovoljan i da nema sta gledati poslije ovih giveaway-a, svaka cast ljudi, samo se nadam od ovih koji su uzeli liste da ce ih pametno iskoristiti!

Natrag