- Učlanjen(a)
- 05.05.2010
- Poruka
- 1.533
Onda ti je i taj postavioNe znam tamo ne idem ...... a i ako jeste sta da se radi ..... jedino sto znam kome sam ovdje poslao liste ..............
Pozdrav
Vi samo ajde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Onda ti je i taj postavioNe znam tamo ne idem ...... a i ako jeste sta da se radi ..... jedino sto znam kome sam ovdje poslao liste ..............
Pozdrav
Nemam problem sa tim liste su dobili onomad @Sharp92 , danasOnda ti je i taj postavio
Vi samo ajde
napisi nik kad si vec video, da se zna,mislim da nije niko lud da radi u korist svoje stete, pa listu molimo mi koji ne znamo scan. ,pa zar da je turim trgaju je za sat vremena kao vuci, sta bi gledao udp ruse. Nije sigurno postao neko od nas 5 koji smo dobili listu od SoteOnda ti je i taj postavio
Vi samo ajde
ja tamo ne mogu ni uc haha nece nesta uIDNemam problem sa tim liste su dobili onomad @Sharp92 , danas
@Iwanche ,@gale50950 i @Greskac ..... lista kao lista
Pozdrav
I ja bandit jel hahahaahsve bandit do bandita
ja sam je tamo postavio...i da nebi stvorio sumnje i uvrede medju kolegama...ko je od koga dobio ili ko je koga iznevjerio..Ne znam tamo ne idem ...... a i ako jeste sta da se radi ..... jedino sto znam kome sam ovdje poslao liste ..............
Pozdrav
nece nesta uID