Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Postovani korisnici, nadogradili smo nasu android aplikaciju, te sada podrzava sve android smarttv uredjaje. Od danas nasu aplikaciju mozete instalirati preko playstore na vas android smart tv. Uzivajte.

FB_IMG_1456181945703.jpg

Jel neko od vas probao da nadje AK IPTV /Tvviet aplikaciju???

Interesuje me za Smart televizore novije generacije 2015-te pa na dalje.... ja ju kod sebe nisam nasao ...

Kod mene na mom Samsung Smart tv-u je sve na najnovijem standu tako da nije do mog tv-a

Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Ko ima ovaj model itd...

Samsung Smart tv SUHDTV Model
(J)
UE40JU6550 Godina 2015-ta

Pisem o modelu Tv-a kojeg ja imam

Dostupna i OttPlayer aplikacija

20160222_235059.jpg

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
12.02.2015
Poruka
274
Postovani korisnici, nadogradili smo nasu android aplikaciju, te sada podrzava sve android smarttv uredjaje. Od danas nasu aplikaciju mozete instalirati preko playstore na vas android smart tv. Uzivajte.

Pogledajte prilog 89610

Interesuje me za Smart televizore novije generacije 2015-te pa na dalje.... ja ju kod sebe nisam nasao ...

Kod mene na mom Samsung Smart tv-u je sve na najnovijem standu tako da nije do mog tv-a

Pozdrav
zamolio bih te za jedan nalog za tvviet...ako imas i ako hoces da mi das...ako je nezgodno pitanje obrisi poruku...

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273

Pogledajte prilog 89610

Pozdrav

Koji ti je tacan model da vidim u dev console je li podrzan, a ako nije da se rijesi i to...

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Ako ne izbaci u pretrazi na playstore, mozes otici na moju stranicu, ici na skidanje, pa kliknuti na android. Ako instaliras, javi da ti posaljem acc za test (ako nemas ni jedan) xexe xexe

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Koji ti je tacan model da vidim u dev console je li podrzan, a ako nije da se rijesi i to...
Meni treba za Smart TV Lampas, pa ako mozes rijesi i za taj model

hqdefault.jpg

Natrag