Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jel toster sa dve rupe ili onaj na preklapanje.Neki su se hvalili da stare liste idu u fork playeru,danas sam isprobao 7 listi i ni jedna ne ide
cak ni pinkovi kanali ne rade,a ja ih normalno gledam cak i u Tosteru
Ako je lista neaktivna, nemoguce je da radi u bilo kojem playeru. Takodjer, ako postoji zastita od vise konekcija istovremeno, takodjer nije moguce da ne prekida u bilo kojem playeru...
Nisam ja rekao za stare liste . Kanali koji su zahtevniji, ovaj ide sa 15 Mb/s:Neki su se hvalili da stare liste idu u fork playeru,danas sam isprobao 7 listi i ni jedna ne ide
cak ni pinkovi kanali ne rade,a ja ih normalno gledam cak i u Tosteru
Jesam probavao sam i to sa bugarskom listom u kojoj imaju Full HD kanali i te kanale sam slikao u dnevna doza temi... ok nisam sad u zadnje vrijeme ali probao jesam radi okSota reci mi jer si probao sa drimbox linkova da vidis kako ide ? na fork pleeru izbaci samo kanale od neki dobar i probaj i mi reci kako idu kod tebe i molim slikovito Pozz burazeru
Hihi , reload every adon na mozili, pusti na restart na 2 sec. Ukljuci simple tv i skeniraj 10-20 puta, idi popi kafu i adesa je gotova od T-2. Sam vlasnik ce to da iskljuci .G-din restreamer sa IP adresom 78.31.66.40 skinite Vaših 7 streamova kojim ste zauzeli jedan T-2 status ili se status gasi !!!
Kod:https://myip.ms/info/whois/78.31.66.40
Hihi , reload every adon na mozili, pusti na restart na 2 sec. Ukljuci simple tv i skeniraj 10-20 puta, idi popi kafu i adesa je gotova od T-2. Sam vlasnik ce to da iskljuci .