Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ne znam za druge pricam u svoje Ime.

Nisam se ja hvalio za stare liste/Fork Player

Ja sam rekao da sam testirao liste u udarnim terminima 2 dana i da to sto sam testirao radi odlicno.

Isto tako sam rekao da sam uzeo listu/liste koja je ili koje su ovdje na SF postane javno da ta ili te liste na Smart tv/Fork Player rade dobro

Liste koje su stare nebitno koliko a nisu odavno u funkciji naravno da nece raditi

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
341
Da li neko mozda zna u cemu je problem,ubacim ForkPlayer na usb onda usb u tv ali nece da mi pokrene player to jest pise ovako System Volume Information u pitanju je PHILIIPS ovaj model http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=ro&ctn=32PFL3807H/12

Za Philips samo preko Web prelistac .... www.operatv.obovse.ru mislim da je vaka bilo i ne mozes liste da stavas na usb nego mora da si napravis user na fork forumot i ondak tamu si ubutavas liste online a ti se izbacuju na tv :)

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Za Philips samo preko Web prelistac .... www.operatv.obovse.ru mislim da je vaka bilo i ne mozes liste da stavas na usb nego mora da si napravis user na fork forumot i ondak tamu si ubutavas liste online a ti se izbacuju na tv :)
Ovo je to:
KaES11v.png

Ona ssiptv aplikacija mi je sumnjiva, uploadiras tamo listu koja mislim da postaje javna?

ForkPlayer malo ima komplikacija kod same reristracije i otvaranje naloga, povratni mail u koji je aktivacijski kod stize ti na TV.
Trazi i mac adresu tvog tv-a, e sad lista moze da sa gleda samo na tvoj TV i mozes ukljuciti zastitu od kopiranja.

Natrag