- Učlanjen(a)
- 26.03.2010
- Poruka
- 4.536
Moze meni,e zakasnio samajde brzo jedan sa 100 postova na pp dobije nika listu
edit nema vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moze meni,e zakasnio samajde brzo jedan sa 100 postova na pp dobije nika listu
edit nema vise
otisla za 10 sekundi ,drugi putMoze meni
Ako imaš sliku na drugom hdmi ulazu na tv,a loša je mozda bi u podešavanjima na pc trebao promeniti rezoluciju za drugi ekran(TV) . Što se tiče zvuka na TV ....u zavisnosti koji media plejer ili kodi koristiš u njima u audio opcijama postavi tv za reprodukciju zvuka .
Ako ne valja ni tako za početak zameni taj kabal tamo gde si kupio za drugi
Rezoluciju mijenjao, koju god stavim vrati mi na 720, a za zvuk sve probao od audio playera do video, mislim na ove od standardnih koje vecina koristi...probacu kao sto kazes s drugm hdmi kablom, bude li isti problem, barem cu to znati sta nije uzrok. :)
Kod:https://www.youtube.com/watch?v=z_SBMuX-7GM
Ako vjerujes da na Tv-u nema VGA niti DVI, a ima 2 HDMIsta se zaj s spojis regularnim pc kablom i sve ok
Pa što brate ne napišeš koji televizor imaš, šta imaš na izlazu iz računara.Ako vjerujes da na Tv-u nema VGA niti DVI, a ima 2 HDMI
Ja sam to preskocio jer mi je jedina mogucnst HDMI i logcno da sam se na njega fokusirao, dzaba mi na racunaru sto imam VGA kada ga nema na TV-u, TV Sharp bio na akciji "dobro i radi" pa da ga reko' probam iskoristiti, na njemu ima jos nekih gluposti pomocu kojih se ne moze pc spojiti, tipa skart.. , a na pc-ju izlaz VGA i HDMI.Pa što brate ne napišeš koji televizor imaš, šta imaš na izlazu iz računara.
Ti bi da nešto riješiš a pišeš o nebitnim stvarima....
Ljepo i jednostavno receno, vidi se da ti je ovo sve u malom' prstu ..nadam se da ce to sutra i u praksi biti jednostavno . Hvala drug, PozdravljamSvaki pc i tv sa ispravnim hdmi kablom i ispravnim hdmi izlazima i ulazima se sasvim jednostavno spaja
Samo nije moguće podešavati rezoluciju ekrana koju tv ne podržava ili obrnuto koju grafička kartica u pc ne podržava....,a zvuk mora ići ako je sve fizički ispravno i pravilno softverski podešeno na PC