Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eto poslao sam ti te programe tj. kompletnu listu sa ostalim domacim kanalimaok je to sota ima lista koje sigurno rade odavno imam ja i satelit al me zanimaju samo domaci kanali tipa prva ,prva plus,nova sr a to nema na satelitu a ostalo me bas ne interesuje jer imam i moja tv bh telekoma
Fat32 e sad imas li link gdje da napravi acc od Fork Playera na netu??što se tiče listi neka napravi account na forkplayer sajtu i tamo ih uploada . Sa usb neka provjeri u kojem je formatu usb fat32 ili ntfs
Da si bio medju prvima nije problem... ja imam neko svoje pravilo i striktno se istog pridrzavam kad nesta saljem ne saljem na 10 i vise clanova na 5 maksimalno sve zavisi koja je lista u pitanju mada mi je prioritet jedan clan jedna lista ok bilo je jedna lista 1-3 clana sve zavisi od same liste.Sota, mogu li dobiti nastavke za exenet
Ne treba mi lista samo nastavci kao na primer: arena1Da si bio medju prvima nije problem... ja imam neko svoje pravilo i striktno se istog pridrzavam kad nesta saljem ne saljem na 10 i vise clanova na 5 maksimalno sve zavisi koja je lista u pitanju mada mi je prioritet jedan clan jedna lista ok bilo je jedna lista 1-3 clana sve zavisi od same liste.
Ne zamjeri nedavno sam napisao norma je po tom pitanju sto se tice exenet od mene ispunjena.
Pozdrav