Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
svi sve znaju a mi koji neznamo moramo liste traziti po drugim forumima a objavili ih clanovi ovog foruma javno na drugim forumima to je zalosno da se par listi koje su sigurno napravili clanovi ovog foruma a zna se ko su oni objavi javno .ja ih ni ovde ne mogu vidjeti jer nemam pristup hide 100 ustvari to je bolest veca od raka,karcinoma il kako je god nazvali a boluju je pojedini ljudi i ona je ocigledno neizljecljiva dajte ljudi cestitim clanovima foruma listu sugestiju,savjet kako doci do liste da se ne mora kopati po drugim forumima za onim sto ovde ima jos jednom zahvaljujem soti,internatinal i parabolic xtc na pomoci i listama koje jos rade i koje nisam unistio jer povjerenje je za mene nesta vise od rjeci hvala hvala jos jednom

Druze, bez uvrede, punu godinu si tu, da si svaki 2 dan ostavio po jedan post skupio bi i vise nego sto treba. Za to vreme se samo kuka, ne samo ti vec mnogi njih, tipa "A kako doci do liste", "Kako naci user i pass", i to sve javno, ponavljam, ne ti vec drugi. Mrdnite malo dupeta pa cete naci sebi nesto, nece biti extra, sto ima Sota, Silver, Boki.. to nemam ni ja niti sam im i blizu niti cu ikad biti ali imam dovoljno da ne trazim ni od koga nista.

I neko ti vec rece, na 100 postova se neces usreciti nista vise nego do sad. Ne opterecuj se.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
svi sve znaju a mi koji neznamo moramo liste traziti po drugim forumima a objavili ih clanovi ovog foruma javno na drugim forumima to je zalosno da se par listi koje su sigurno napravili clanovi ovog foruma a zna se ko su oni objavi javno .ja ih ni ovde ne mogu vidjeti jer nemam pristup hide 100 ustvari to je bolest veca od raka,karcinoma il kako je god nazvali a boluju je pojedini ljudi i ona je ocigledno neizljecljiva dajte ljudi cestitim clanovima foruma listu sugestiju,savjet kako doci do liste da se ne mora kopati po drugim forumima za onim sto ovde ima jos jednom zahvaljujem soti,internatinal i parabolic xtc na pomoci i listama koje jos rade i koje nisam unistio jer povjerenje je za mene nesta vise od rjeci hvala hvala jos jednom
Ništa nisam shvatio a pročitao sam 2x.
Ovdje niko ništa ne da, sramota..... A onda kažeš hvala trojici ljudi od kojih si dobio liste....

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
ma najlepse kupiti Total tv ko Sota i uzivas :D
Da znas da jeste ... barem ja imam tako misljenje mada nismo svi istog misljenja... ja sam takodjer gledao godinama laptop/tv ali sa vremenom rekao sam sebi dal mi je to potrebno?? Danas lista radi sutra ne i svaki naredni Dan ocekujes da ce neko bas tu listu objavit javno ... tako da.... daljinski u ruke biras sebi kanal i gledas ok ja razumijem da nismo svi u mogucnosti ali kad pogledam ponude nekih provajdera i cijene moze se naci nesta prikladno novcaniku

Pozdrav

Učlanjen(a)
01.12.2014
Poruka
155
jesam drug al neznam sta da postujem jer bez veze mi je da posstavljam neke gluposti al ipak sam nesta naucio za ovu godinu ako nista drugo bar sam vidio da ima dobrih momaka na forumu i da im se moze covjek obratiti ako treba neku pomoc hvala

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
jesam drug al neznam sta da postujem jer bez veze mi je da posstavljam neke gluposti al ipak sam nesta naucio za ovu godinu ako nista drugo bar sam vidio da ima dobrih momaka na forumu i da im se moze covjek obratiti ako treba neku pomoc hvala
Ne moraju biti gluposti

Evo ti primjer.... Tema Internet Radio i televizija
Ja sam i sam odvojio u par navrata sebi vremena i usao u gore navedenu temu 1000-2000 postova unazad a mozes i vise ... sta sam dobio?? Liste koje mnogi smatraju zaboravljenima te iste rade jos i Dan danas a nije prvi put skretana paznja kako od mene tako i nekih clanova ovog foruma.

Naravno da sam sebi odredis sta bi ti postovao a sta ne i ne divanim bez veze jer sam se sam uvjerio neke liste koje su unazad par mjeseci radile a rade jos uvijek postovao sam ponovo mada meni nisu potrebni postova 100 da bi vidio HPOSTS 100 sadrzaj ali ... kako ti je vec @Greskac napisao na 100 postova se neces usreciti ... samo ces da vidis Post i listu i samim tim ces jos vise da se nerviras jer je neko igrom slucaja objavio bas tvoju listu koju si gledao npr. 3 mjeseca ... naravno ne moju jer postoje liste koje stanu samo iz jednog razloga dotican nije produzio pretplatu.... ima i toga

Imas i druge teme kao Dnevna Doza pa stavi nekad neku sliku i imas 1 Post vise mada ima i drugih tema itd...

;)

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
06.05.2009
Poruka
354
dovoljno je samo da se kaze port ili ip adresa neke liste pa ko zeli neka nadje lako je traziti od drugih al naci port i ip adresu te liste moze da traje danima :gl_sigh:

Natrag