- Učlanjen(a)
- 03.01.2012
- Poruka
- 4.259
Od 1 do 65535I jel da pretrazim ove rangove preko Wotweba? Koje portove da stavim... treba mi oko to pomoc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Od 1 do 65535I jel da pretrazim ove rangove preko Wotweba? Koje portove da stavim... treba mi oko to pomoc
Onda bi mi kompjuter crkaoOd 1 do 65535
Ima tu jos oko toga pitanja i odgovora... ono sto je ajd da kazemo nekakav standard to je i u nekim segmentima i objasnjeno dok imas npr. Shodan i na osnovu upisanog sta trazis dal DB ili T-2... Siol tj. Raznih zemalja itd... odes na whois sajt uzmes opseg skeniranja i skeniras ali... opet ti ne gine skeniranje dok.... na Shodan mozes naici na openweb ... head itd...Onda bi mi kompjuter crkao
Hahaha e da je samo kolega .... bilo bi jadno .. kad ono tamo kolege sa foruma... salim se malo sale ne skodi ... cuj?? Mozda i ima tu istine???Odes na Shodan kad ono tamo kolega sa foruma
I jel da pretrazim ove rangove preko Wotweba? Koje portove da stavim... treba mi oko to pomoc
Ja koristim tPacketCapture.Treba mi neka apk slicna kao url helper da izvucem stream na fonu,jel zna mozda neko za neku apk?
Instaliro sam apk,ali stream nikako ne mogu da nadjem.Ja koristim tPacketCapture.