Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stare & nove verzije istog programa. Tvoja, dragi moj @highprotect je stara verzija.
A evo kako sad izgleda 6.1
E, sad, da je lepša starija verzija - jeste. Ovo je nova i izgleda upravo ovako. Kako izgleda verzija za android, prikazao ti je @jovan010 .
A kako funkcioniše na androidu - najbolje ti mogu reći @zeka72 i pogotovu @bobanue .
Stare & nove verzije istog programa. Tvoja, dragi moj @highprotect je stara verzija.
E, sad, da je lepša starija verzija - jeste. Ovo je nova i izgleda upravo ovako. Kako izgleda verzija za android, prikazao ti je @jovan010 .
A kako funkcioniše na androidu - najbolje ti mogu reći @zeka72 i pogotovu @bobanue .
Svaka ti je ka Njegoševa Samo ću dodati da je prednost nove verzije što ima mogućnost snimanja i što ima EPG. Ono što bi tu svima nama bilo zanimljivo jeste da u tu aplikaciju možemo ubaciti neku svoju listu i da u nju uđeno bez usera i pass naravno Naravno ima takvih aplikacija ihaaaj al od viška galva ne boli. Fino je odrađena, kompaktna je (simpletv mi se ne sviđa samo zato što je iz sto delova - ekran za ovo, ekran za ono), čak i za mog oca je laka za upotrebu. Klikneš kanal i gledaš.Stare & nove verzije istog programa. Tvoja, dragi moj @highprotect je stara verzija.