- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
Da to su te,ali tu možeš naletit i na kućne veze tako da...jel to one sto moze da se sken. i Simple playerom (valjda nisam nesto odvalio, inace ja to ne znam jos od rodjenja)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da to su te,ali tu možeš naletit i na kućne veze tako da...jel to one sto moze da se sken. i Simple playerom (valjda nisam nesto odvalio, inace ja to ne znam jos od rodjenja)
ne gubi nadu, nada je jedino nase ufanje i jedino sigurna i lepa stvar. (imam Nadu 40 godina )Moze neko meni da posalje ex-yu listu na pp?
Zadnji PES za PS2 je 2014, PES 2015 je izaso samo na PS3 i PS4.Izvinjenje za offtopik, al prastajte.
Jel ko skidao PES 2015 za PS2 ? Ima li to negde da se nadje, guglam ali slabo ide...
Zadnji PES za PS2 je 2014, PES 2015 je izaso samo na PS3 i PS4.
Ne bi se baš složio bar prema mom iskustvu ,prije dvadesetak dana me nazvao operator i nudi mi produljenje ugovora na 24mj.Na što ja pristao (što misliš da je napravio) idiot poslje dvadeset minuta isključi mi tv a ja pristo na produljenje pošto nisam bio pod ugovorom.Napiso i prigovor i dobio odgovor da vi ste u pravu vratiti ćemo u naj kraćem roku uslugu a do danas nisu je uključili a kamoli da je tko nazvao i izvinio se od voditelja prodaje .Još su neke usluge isključili sad čekam račun pa da se raziđemo .Toliko o operateru,bar da mu je ikad kasnilo plaćanje računa tolike godine.kod operatera je najsigurnija i najkvalitetnija opcija....
@GreskacZadnji PES za PS2 je 2014, PES 2015 je izaso samo na PS3 i PS4.