Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
 ove druge nisam ni brojao sve su u mapi zanima me
 ove druge nisam ni brojao sve su u mapi zanima me .
.Da se nadovezem... Najlakse je biti sebican, ljudima ne trebaju neke liste pa ih objave, postoji vise razloga, ja sam jednom bio revoltiran, pa objavio desetinu listi. Ljudi su sedeli ispred monitora i grickali nokte, meni tada te liste nisu bile potrebne, no nije bitno sad to. Poenta je da budemo slozni da funkcionisemo, lako je biti bezobrazan i okrutan, trebali bi malo da poradimo na sebi... Jer ima i slucajeva da ljudi mole, a na kraju nece ni kulturno da napisu hvala.Samo da vas obavijestim ako slucajno neko nije primijetio 93 liste u hide su
objavljene u roku 4 danaove druge nisam ni brojao sve su u mapi zanima me
koliko ce biti u roku 30 dana, e sad bolje da šutim jer se blize blagdani
da si ne pokvarim raspolozenje.
Ja bih voleo da naucim kako se to radi i da razmenjujem liste na pp kao sto vi radite. Bilo bi minlepo da pomazem ljudima oko listi kao sto uzim kada je navigacija u pitanju. Zato mi je i glupo da nekom od starih vukova sa foruma saljem poruke i molim da mi salju liste
Ćalac, ako mi preneseš znanje ja ću to da radim kao što je red i naravno daću tebi produkt mog rada. Red je da odmoriš, a da mi mladi radimo za vasI tata bi sine!
he, he , ziv bio, tako i treba prvo ide optimizam, a za njim tutnji (ne daj Boze razocaranje)Ok, onda cu prvo da pokusam sam to da pronadjem i da vidim kako se radi i ako uspem ja cu da okacim neku listu, a ako se ne snadjem pitacu nekog od vas koji ste iskusni kada je pravljenje listi u pitanju. Kapiram da mi je potrebno znanje vezano i za liste i za strimove