Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da se nadovezem... Najlakse je biti sebican, ljudima ne trebaju neke liste pa ih objave, postoji vise razloga, ja sam jednom bio revoltiran, pa objavio desetinu listi. Ljudi su sedeli ispred monitora i grickali nokte, meni tada te liste nisu bile potrebne, no nije bitno sad to. Poenta je da budemo slozni da funkcionisemo, lako je biti bezobrazan i okrutan, trebali bi malo da poradimo na sebi... Jer ima i slucajeva da ljudi mole, a na kraju nece ni kulturno da napisu hvala.Samo da vas obavijestim ako slucajno neko nije primijetio 93 liste u hide su
objavljene u roku 4 dana ove druge nisam ni brojao sve su u mapi zanima me
koliko ce biti u roku 30 dana, e sad bolje da šutim jer se blize blagdani
da si ne pokvarim raspolozenje.
Ja bih voleo da naucim kako se to radi i da razmenjujem liste na pp kao sto vi radite. Bilo bi minlepo da pomazem ljudima oko listi kao sto uzim kada je navigacija u pitanju. Zato mi je i glupo da nekom od starih vukova sa foruma saljem poruke i molim da mi salju liste
Ćalac, ako mi preneseš znanje ja ću to da radim kao što je red i naravno daću tebi produkt mog rada. Red je da odmoriš, a da mi mladi radimo za vasI tata bi sine!
he, he , ziv bio, tako i treba prvo ide optimizam, a za njim tutnji (ne daj Boze razocaranje)Ok, onda cu prvo da pokusam sam to da pronadjem i da vidim kako se radi i ako uspem ja cu da okacim neku listu, a ako se ne snadjem pitacu nekog od vas koji ste iskusni kada je pravljenje listi u pitanju. Kapiram da mi je potrebno znanje vezano i za liste i za strimove