Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Izvinjavam se ali molim ekipu moderatora da u postu #71326 u listi rusija ukloni XXX kanal.Jos jednom se izvinjavam nisam kanal uocio na vreme pa ako nije problem ukloniti isti a takodje i ovu poruku kada bude procitana od strane onih kojima je upucena.Hvala puno i jos jednom izvinjenje ekipi i clanovima foruma,prijatna noc i veliki pozdrav.
Rijeseno

Pozdrav

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
A bre ljudi dzabe se nervirate i smisljate strategije za liste. Nema nacina da sprecite nekog ko hoce nesto javno da objavi. Ako ne objavi ovde objavice na nekom drugom forumu. Dal je to neko od restrimera ko hoce da nagazi konkurenciju ili neko ko to radi iz ciste pakosti ili iz ko zna kog razloga nije ni vazno. Ima na ovom forumu ljudi koji hoce da pomognu i imacete sta da gledate. Ne bi bilo lose da i sami nesto nadjete a hvala Bogu ovde bar ima tutorijala kako doci do lista.
PS Setih se sad kako je boki71 slikao razne liste za album temu i u roku od 10 dana sve do jedne su pale a neke od njih nisu bile javno objavljene. Dal je to bilo slucajno ili ne, ne znam ali izgleda je postalo opasno slikati i za album :beee:

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
http://serbianforum.org/threads/pitanja-komentari.500158/page-1944#post-1792645

Ako itko misli da sam dobio nešto, ne, nisam dobio niti jednu listu.

Podržavam prjedlog da se liste šalju na pp!
svaka Ti je na mestu,pametno zboris, skolovan si , ovo Ti fah, ali mi mali ovde obigravamo kao macici oko vruce kase, pa ne moramo svi znati to oko cupanja streama, formiranja listi itd. Znam da na dan skines 20 ID i passova za tvviet to je 20 prezenta (kazes za sebe imas dozivotno,kako to nama svuci,seiris li se Ti to druze Boki). Inace osim ogromne strucnosti kojom nas zasenjujete i za sta kapa dole, ostalo je proseravanje i nadmudrivanje, prosta zajebancija. A ovo kazem za to sto ne mogu da dobijem jedan trajan TVVIET nalog.
Srecan Bozic i Nova Godina.
Tvoj dozivotni fan.
(Nemoj da mi nista saljete, niti ocekujem,uostalom takvo je doba, nedaj nikom i uzmi sve sebi)

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
svaka Ti je na mestu,pametno zboris, skolovan si , ovo Ti fah, ali mi mali ovde obigravamo kao macici oko vruce kase, pa ne moramo svi znati to oko cupanja streama, formiranja listi itd. Znam da na dan skines 20 ID i passova za tvviet to je 20 prezenta (kazes za sebe imas dozivotno,kako to nama svuci,seiris li se Ti to druze Boki). Inace osim ogromne strucnosti kojom nas zasenjujete i za sta kapa dole, ostalo je proseravanje i nadmudrivanje, prosta zajebancija. A ovo kazem za to sto ne mogu da dobijem jedan trajan TVVIET nalog.
Srecan Bozic i Nova Godina.
Tvoj dozivotni fan.
(Nemoj da mi nista saljete, niti ocekujem,uostalom takvo je doba, nedaj nikom i uzmi sve sebi)

Pa da si pitao bokia listu na pm ja vjerujem da bi ti ju dao. Inače jedan jako fin gospodin kao i mnogi na forumu.A da seremo to si upravu.

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Nije to.Preko Kodia je moguce gledati Juzno africke kanale ali nisam nasao novi addon,ali ima ga nego je jako tesko doci do njega.

lh08rEf.png

W3WVVfY.jpg

c9DbFf6.jpg

Natrag