Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve je moguce druze?Vreme je darivanja...Ako neko ima viska iptv exyu liste, neka mi slobodno posalje na pm da i ja malo gledam
Izgleda da to nije :http://serbianforum.org/threads/dnevna-doza-album-baje.566215/page-1222.Pogledajte prilog 85033
Ako neko ima super sport 1-6 juzna afrika ili Islandski stod 2 sport,dobice od mene za zamenu komplet Israeli u HD od 3-5mb
Lista koju sam ti poslao jos uvek lepo radi sad sam proverio.Ako neko ima viska iptv exyu liste, neka mi slobodno posalje na pm da i ja malo gledam
Bravo majstore...100% si upravu....Ja sam odavno razmisljao u tom pravcu bas na slican nacin da se zabrani kako ti kazes ajd na 1 mjesec postanje domacih lista cisto da vidimo koliko ce ko biti spreman dati svoj doprinos forumu sto se tice domacih lista na Pm??? Da vidimo dobrice sto postaju javno kvalitetne liste ovdje pa i po drugim forumima itd.... koliko ce biti spremni pomoci bilo kom clanu na SF Forumu .... a mi vecina tada glasno moliti za domace liste.... i dodajem ni jedna jedina lista koja je objavljena javno nije me pogodila a ni nece ... ima svasta nesta za ceg profesionalci nemaju pojma
Da se ja pitam a ne pitam se ni jedna domaca lista nebi ugledala svjetlost dana na SF Forumu bas zbog svima nama poznatih razloga al ajd nema veze ...
Niko nek se ne nadje prozvan to ja onako sam sebe pitam i samom sebi odgovaram
Pozdrav
Ako slusas muzicki kanal HEARTvideces da mi kasnimo, jer oni ga deru vec 20 dana .jel to ove godine djed mraz malo uranio?