Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
Koliko dugo si koristio opremu? Mozda i trebas vratiti opremu. Ako si to imao, nista ti vise ne treba. Mozda bi trebalo u taj resiver ubaciti novi softver da bi mogao koristiti cs. Aleksandre, mogao bi i meni taj test dati. Ne mogu ti poslati poruku.
Ne moze na Totalov resiver CS kad istekne pretplata on je samo za fta kanale a neki su i za smeca neki i to ne mogu :D

Član
Učlanjen(a)
28.11.2011
Poruka
236
Drustvo, imal ko Fox life sa (srb/hr titl) i Mtv adria ??
#Drugarica me ubi pogotovo za taj mtv adria zbog neke tupave serie ex on beach i jos neka slicna tome# :D
Ja imam to na d3 go ali ona nema kablovsku pa na komp da gleda.
Ako ima neko poslat na pp.
Hvala unapred

VIP IPTV
Učlanjen(a)
10.11.2011
Poruka
1.457
Drustvo, imal ko Fox life sa (srb/hr titl) i Mtv adria ??
#Drugarica me ubi pogotovo za taj mtv adria zbog neke tupave serie ex on beach i jos neka slicna tome# :D
Ja imam to na d3 go ali ona nema kablovsku pa na komp da gleda.
Ako ima neko poslat na pp.
Hvala unapred
Pa daj joj jedan nalog od d3go ako ti je dobra drugarica i nek devojka uživa u svojoj seriji da te ne masira više ili kako ti kažeš "ubija".
Pozdrav

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Ako tko prati uskoro počinje:
1IQsG63.jpg

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Nebi bilo problema da imam nemam ali stvarno sto nabavim ili skeniram odmah saljem moze li neki drugi kao REZERVNI Pozdrav
Nemože!Imam sve ostalo Hvala,šala mala!Treba mi samo ono što nemam a baš me zanima.Znaš maš je ljepo to kad uje kanal nov onda ga možeš gledat par nedjelja i opet ništa više sve reprize.

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Ja se u ovo ama bas nista nerazumem niti koristim, a vidim vi se raspisali-lepo,lepo.
Natrcah na ovo , vidim danasnji datum , neznam dal ce da vam koristi,al bolje da postavim nego da se baci.

Prilozi

• Free Server Cccam Ae7.zip
    16,5 KB · Pregleda: 29
Učlanjen(a)
01.12.2014
Poruka
155
to su ti f linije ako imas evo ti jedna c linija sa fre cccam generatora ubaci je i gledaj
Kod:
C: alphacccam.mooo.com 10001 37.203.87.129 alphacccam

Natrag