MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 20.737
Haha ma naravno da ti nisi kriv ... samo kazem i vracam se na ono sto sam nedavno napisaoNemam je trenutno instaliranu na tabu al verujem ti na rec nisam valjda ja kriv?
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Haha ma naravno da ti nisi kriv ... samo kazem i vracam se na ono sto sam nedavno napisaoNemam je trenutno instaliranu na tabu al verujem ti na rec nisam valjda ja kriv?
Nisam ja rekao da ti nisi u pravu ,a i imaš mnogo više iskustva u svemu ovome tako da cutim i ucim ,a mozes mi i poslati nesto za gledanjeHaha ma naravno da ti nisi kriv ... samo kazem i vracam se na ono sto sam nedavno napisao
Pozdrav
Samo uciNisam ja rekao da ti nisi u pravu ,a i imaš mnogo više iskustva u svemu ovome tako da cutim i ucim ,a mozes mi i poslati nesto za gledanje
Poslano ti .... sad ti provjeri kako kod tebe radi .... i kao sto sam rekao kod mene radi super bez sjeckanja i slicnogBrzina je 10mb. Hvala od punoooooo.
Da .....radi sa promjenom IP cak na 2 PortaSto se tice Oriona promjenjeno je nesta u strimu i naravno ip adresa HAHAHA dok neki kanali rade i na staroj ip adresi