Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobio. Kapa do poda. Veliko hvala. PozdravPoslano ti .... sad ti provjeri kako kod tebe radi .... i kao sto sam rekao kod mene radi super bez sjeckanja i slicnog
Pozdrav
ne razumem kako lista orion moze da radiDa .....radi sa promjenom IP cak na 2 Porta
Pozdrav
nebi islo sa volim tv ,barem ne preko njihove stranice e sad imal drugi nacin tu nebi da ulazim hahaStudio B? Neki hash za volim tv?
ja koristim prog tv na android box i nije los jest da ima mana al stacu ,a imas i kodi xbmc najbolji sto jest jest svi formati idu i imas svega na njemu od serije do filma samo se treba to ustimatKoje programe koristite za gledanje iptv-a na android mobilne telefone / android tv box-ove?
Da li ima nesta napravljeno za android platformu, poput vlc playera na windowsu, sa loop opcijom?
Koje programe koristite za gledanje iptv-a na android mobilne telefone / android tv box-ove?
Da li ima nesta napravljeno za android platformu, poput vlc playera na windowsu, sa loop opcijom?
http://46.105.108.10:8000/live/vincenzo/vincenzo/1265.ts