Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Manje spamuj radi nesto covece...jos cekam ove logoe za amere...Wratz ?!?????
Pa to je radilo odavnooooooooooo na 251 ,252 i 253
Jel tako @silverplatinum
Prošlo joj vreme pooooooooozzzzzdravite je
Jel ti ameri idu kablom ispod mora ili preko tanjira ?Manje spamuj radi nesto covece...jos cekam ove logoe za amere...
Kablom ispod mora...Jel ti ameri idu kablom ispod mora ili preko tanjira ?
Cuvaj to za sebe taj nettv plus ... znas o cem pricam .. dobit ces mozda Siol Dinamicnu IP koja ce prestat za 24-48 sati i sta si onda napravio?? Nista...to sam ti vec objasnio... nije me briga samo prijateljski savjet.ko hoce nettv za zamenu za siol listu ?
Upravo siCuvaj to za sebe taj nettv plus ... znas o cem pricam .. dobit ces mozda Siol Dinamicnu IP koja ce prestat za 24-48 sati i sta si onda napravio?? Nista...to sam ti vec objasnio... nije me briga samo prijateljski savjet.
Ne znam nikoga na forumu da mu Siol radi godinama sem meni ... mozda se varam?? Ali mislim da sam u pravu.....
Pozdrav
Sta li si joj ti uradio pa ti radi godinama ?? Dobra je to lista, ali izgleda da je rijetki imaju...Cuvaj to za sebe taj nettv plus ... znas o cem pricam .. dobit ces mozda Siol Dinamicnu IP koja ce prestat za 24-48 sati i sta si onda napravio?? Nista...to sam ti vec objasnio... nije me briga samo prijateljski savjet.
Ne znam nikoga na forumu da mu Siol radi godinama sem meni ... mozda se varam?? Ali mislim da sam u pravu.....
Pozdrav
Nema tu sta da se radi,nadjes nekog ko ima svoj siol i ima dobar uploau.Dogovoris sa njim ako ti je rodjak ili poznanik da ti otvori port i to je to... Naravno retki su koji hoce..al ima ih 1%, Sota je dokaz...naravno mozda neko hoce da se menja za neku drugu listu koja radi stabilno, obostrana korist....Sta li si joj ti uradio pa ti radi godinama ?? Dobra je to lista, ali izgleda da je rijetki imaju...
napokon.......Sta li si joj ti uradio pa ti radi godinama ?? Dobra je to lista, ali izgleda da je rijetki imaju...