Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
ko hoce nettv za zamenu za siol listu ?
Cuvaj to za sebe taj nettv plus ... znas o cem pricam .. dobit ces mozda Siol Dinamicnu IP koja ce prestat za 24-48 sati i sta si onda napravio?? Nista...to sam ti vec objasnio... nije me briga samo prijateljski savjet.
Ne znam nikoga na forumu da mu Siol radi godinama sem meni ... mozda se varam?? Ali mislim da sam u pravu.....
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
341
Cuvaj to za sebe taj nettv plus ... znas o cem pricam .. dobit ces mozda Siol Dinamicnu IP koja ce prestat za 24-48 sati i sta si onda napravio?? Nista...to sam ti vec objasnio... nije me briga samo prijateljski savjet.
Ne znam nikoga na forumu da mu Siol radi godinama sem meni ... mozda se varam?? Ali mislim da sam u pravu.....
Pozdrav
Upravo si

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Pozdrav
Sta li si joj ti uradio pa ti radi godinama :) ?? Dobra je to lista, ali izgleda da je rijetki imaju...

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Sta li si joj ti uradio pa ti radi godinama :) ?? Dobra je to lista, ali izgleda da je rijetki imaju...
Nema tu sta da se radi,nadjes nekog ko ima svoj siol i ima dobar uploau.Dogovoris sa njim ako ti je rodjak ili poznanik da ti otvori port i to je to... Naravno retki su koji hoce..al ima ih 1%, Sota je dokaz...naravno mozda neko hoce da se menja za neku drugu listu koja radi stabilno, obostrana korist....

Natrag