Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
citiram,gdje je luc luc?
Valjda na pijac prodaje liste bolje mu u kes kad uzme lovugdje je luc luc?
Stani,pa koji model tacno?MBox pise na skoro svakom boxu i sticku kad se ukljucuju.Kao sto je moj mk808b plus,tako i tvoj ima ime modela.Kad si ga kupovao,sta ti je pisalo?imam MBOX ANDROID
ja sam imo problema sti se tice zapinjana kanala samo na boxu ,dok preko vlc radi dobro ,a android mi je povezan sa wifi ,i modem mi nije baco full brzinu neta vec samo pola ,pokusaj uci u modem i u postavkama od wifi imas polje dje se nalaze cifre 20 I 40 umene bilo na 20 i prebacio na 40 i sad radi super pozz i sve najboljena BOXU android
dobio bi samo mahanje nista vise ,jer i dijeli vjerovatno one liste koje je i on dobio ,a bh telekom da Bogda da ima iko ,a i ako ima nek cuva za sebeNemoj da mu dajes sta hoce jer... on nece objavit sigurno zato sto objavi sto dobije a ono sto treba sam da nadje ... nezna ... a ja bi vec mogao da zelim svako dobro uzivajte
Pozdrav
moj problem je sto menja programe sam cak i na listama prive i ja imam internet direct ne wifija sam imo problema sti se tice zapinjana kanala samo na boxu ,dok preko vlc radi dobro ,a android mi je povezan sa wifi ,i modem mi nije baco full brzinu neta vec samo pola ,pokusaj uci u modem i u postavkama od wifi imas polje dje se nalaze cifre 20 I 40 umene bilo na 20 i prebacio na 40 i sad radi super pozz i sve najbolje
Nismo se razumjeli ... htio sam da kazem Siol kao Siol je svima poznat na to sam mislio.ja ne znam.. pa ako će me netko uputiti, bio bi zahvalan... ima par kanala u siolu koji me zanimaju a nemam ih...