Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
na BOXU android
ja sam imo problema sti se tice zapinjana kanala samo na boxu ,dok preko vlc radi dobro ,a android mi je povezan sa wifi ,i modem mi nije baco full brzinu neta vec samo pola ,pokusaj uci u modem i u postavkama od wifi imas polje dje se nalaze cifre 20 I 40 umene bilo na 20 i prebacio na 40 i sad radi super pozz i sve najbolje

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
Nemoj da mu dajes sta hoce jer... on nece objavit sigurno zato sto objavi sto dobije a ono sto treba sam da nadje ... nezna ... a ja bi vec mogao da zelim svako dobro uzivajte
Pozdrav
dobio bi samo mahanje nista vise ,jer i dijeli vjerovatno one liste koje je i on dobio ,a bh telekom da Bogda da ima iko ,a i ako ima nek cuva za sebe ;)

Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
352
ja sam imo problema sti se tice zapinjana kanala samo na boxu ,dok preko vlc radi dobro ,a android mi je povezan sa wifi ,i modem mi nije baco full brzinu neta vec samo pola ,pokusaj uci u modem i u postavkama od wifi imas polje dje se nalaze cifre 20 I 40 umene bilo na 20 i prebacio na 40 i sad radi super pozz i sve najbolje
moj problem je sto menja programe sam cak i na listama prive i ja imam internet direct ne wifi

Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
Kad baš hoćeš gledat utakmicu ni jedan Sport Klub ne radi kako treba :( ima li neko stabilne Sport Klubove ?

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
ja ne znam.. :( pa ako će me netko uputiti, bio bi zahvalan... ima par kanala u siolu koji me zanimaju a nemam ih...
Nismo se razumjeli ... htio sam da kazem Siol kao Siol je svima poznat na to sam mislio.

Dok je god pojedinih provajdera ... streamera ... restreamera i slicnih ko zna kako nece nikad ostat bez liste tj. lista nebitno dal domacih ili stranih.....

:mig:

Pozdrav

Natrag