Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Šteta što ovaj snimak ne može više da se gleda.Ko igra loto cisto da se zna da je i to namjesteno, brojevi se znaju unaprijed prije samog izvlacenja. Evo i dokaza
http://www.telegraf.rs/vesti/1680777-prevara-uzivo-da-li-je-ovo-dokaz-da-je-srpski-loto-namesten-video
notepad++ imaš counter u opcijama...
Što mi je ovo nešto poznato.Godinama ja pričam da se u Srbiji loto namešta. Ljudi mi se smeju, ček mi i žena kaže da sam pun negativnosti, da u svemu vidim zaveru
Katastrofaaaa,treba ga mutiratiNovi komentator RTS-a...kuda ide ovaj svet...
Nema sta da izpadama u zabluda i da se pravimo na toliko kulturnije treba da nazivame stvari kako sa bas ,a oni sa takvi- ima ljudi koj misle kako da zarade neki pare a ne da cekat na jedna plata cel zivot,a to sto smeta na ovi sto ziframa iz loto se znat to si je njegova stvar.Pitaj ga ako gi zna i on dali nema da gi pusti kad toliko je pravedan.hahahahihihiDivak, malo kulturnije...
hahahihihohoho....Nema sta da izpadama u zabluda i da se pravimo na toliko kulturnije treba da nazivame stvari kako sa bas ,a oni sa takvi- ima ljudi koj misle kako da zarade neki pare a ne da cekat na jedna plata cel zivot,a to sto smeta na ovi sto ziframa iz loto se znat to si je njegova stvar.Pitaj ga ako gi zna i on dali nema da gi pusti kad toliko je pravedan.hahahahihihi