meni neka sa resare c linija ili n, nebitno sta otvaraPoslata N linija za Max TV na p.p.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
meni neka sa resare c linija ili n, nebitno sta otvaraPoslata N linija za Max TV na p.p.
heh...meni neka sa resare c linija ili n, nebitno sta otvara
notepad++ imaš counter u opcijama...pozz svima, trebam pomoc, dali je moguce da kompjuter umjesto mene odradi nešto ovako.
markotop01 do markotop99
ja mu zadam markotop01 a on ispiše u notepad ili cemu vec do markotop99
Ama druze sta trazis bas HD koj radat na 9000kb/s ili oni drugi na 2500kb/s koje samo na slika pise da sa HD.White,da nemas ti mozda balkantvmedia listu,da radi tj.da ne izbacuje posle 2 sekunde?Poslao mi BUGILIJU,ali izbacuje odmah.....…Ja ko nekad Tomas Miler,on stalno trazio beinove u hd,a ja SK u HD.....
EDIT:SAD VIDEO PORUKU,HVALA TI.
Ma super je ovo sto sam dobio,slika je odlicna,meni vise ne treba.Ama druze sta trazis bas HD koj radat na 9000kb/s ili oni drugi na 2500kb/s koje samo na slika pise da sa HD.
[raw]<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/M30WjRbvl-w?autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/raw]Ma super je ovo sto sam dobio,slika je odlicna,meni vise ne treba.