Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poslao sam ti par C linija na ppbtw ima neka dobra duša sa nekom cs linijom kao što imate za iptv?
ili barem nekom korisnom informacijom kako do toga?
Ok je sto si mu poslao ali dal ce da mu radePoslao sam ti par C linija na pp
Linije nisu javno objavljene naravno
Lista ima ali problem je u tome što ne rade,neke nece uopšte da otvore program,a neke seckaju na svake 3 sec i to ne moze da se gledaBez zamjerke eto ja da kazem da trenutno ima toliko lista koje rade kao nikad do sad ... prvenstveno mislim na domace liste takodjer i strane liste su u igri OD-DO
a sto se tice lista koje se javno objavljuju na forumu na iste sam odavno oguglo
Pozdrav svima
Što si se ulijenio, pomaži ljudima - bar ovima koji su stalno na forumu.Bez zamjerke eto ja da kazem da trenutno ima toliko lista koje rade kao nikad do sad ... prvenstveno mislim na domace liste takodjer i strane liste su u igri OD-DO
a sto se tice lista koje se javno objavljuju na forumu na iste sam odavno oguglo
Pozdrav svima
Pa pomazem ja to na drug nacin ne mora svako da zna ... znaju oni kojima pomazem nisam se uljenioŠto si se ulijenio, pomaži ljudima - bar ovima koji su stalno na forumu.
Dali moze na dva box-a nebih znao ali ja sam svojevremeno bez problema koristio tudje C linije sa skystar satelitskom karticomOk je sto si mu poslao ali dal ce da mu rade
jedna c linija nemoze raditi na dva boxa a plus ima i zasticene linije
ima tu dosta procedure i naravno za sve ima resenje.
Pa pomazem ja to na drug nacin ne mora svako da zna ... znaju oni kojima pomazem nisam se uljenio
Pozdrav