Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
03.08.2013
Poruka
72
Niko nije rekao da nisam iz Makedonije mogao sam da napisem i da sam iz New Yorka ne mora da znaci da je to istina, a pitaj White Spirit koliko puta sam mu se zahvalio sta mi je dao listu, nisam se zahvalio onima sta su mi dali linkove sta ne rade, informiraj se bolje pred da pricas

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Niko nije rekao da nisam iz Makedonije mogao sam da napisem i da sam iz New Yorka ne mora da znaci da je to istina, a pitaj White Spirit koliko puta sam mu se zahvalio sta mi je dao listu, nisam se zahvalio onima sta su mi dali linkove sta ne rade, informiraj se bolje pred da pricas

pa mozes ti da pises i New York niko ti ne brani ,samo je mali problem u tome sto ja vidim odakle se ko loguje i znam jeli istina ili nije ali ok....neznam dali jesi se ili nisi zahvalio ,ja sam samo procitao to na forumu od vise njih da su napisali.......

Učlanjen(a)
03.08.2013
Poruka
72
Ako nisi znao mogu da ti kazem i da sam albanac , ja to nikad nisam negirao kako god nije bitno, nema smisla da mu zahvalim nekome sta mi daje linkove sta se blokiraju odma posle 5 sekunde, tako da sve je jasno mislim

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ako nisi znao mogu da ti kazem i da sam albanac , ja to nikad nisam negirao kako god nije bitno, nema smisla da mu zahvalim nekome sta mi daje linkove sta se blokiraju odma posle 5 sekunde, tako da sve je jasno mislim

sada jeste jasno......ok sada cu pretraziti liste i ako imam u njima tih kanala dacu ti....

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
dan ti j......:beee::beee:..pronasao sam kanal svog zivota.....gledam ga sada 24 sata....jos samo fali jezik da naucim.....:roll:

yjVX5bA.png
Jeli to ovo ?
o8gdwz.png

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
2.173
Druže nisi u pravu, ni meni se nisi zahvalio iako linkovi koje sam ti dao još uvek rade.

Natrag