VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 13.05.2012
- Poruka
- 7.960
Neuništiv jeOpanak svi imaju pa ga niko ne unistava![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Neuništiv jeOpanak svi imaju pa ga niko ne unistava![]()
Hihi...gdje iscupa ovaj post od 4. AprilaNeuništiv je![]()
Hihi...gdje iscupa ovaj post od 4. Aprila![]()
Da vidite sta me danas nasmejalo....Izasao tekst u danasnjem izdanju engleskog Telegrafa...
Zale se Englezi sto im preko 60 mil. ljudi gleda IPlayer preko proksija i VPN-a, 38 miliona samo iz Kine)) gleda najvise Serloka Holmsa. A to placaju "njihovi jadni poreski obveznici". Ja nepravde....
http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/11755241/bbc-iplayer-vpn-abroad.html
Srecno i sve najbolje u Rusiji,puno para da doneses .pozdravDanas dobih radosnu vest!
Drugari, družimo se u Srbiji još 10-15 dana, a potom Moskva!
Tamo će me neko vreme biti jedino preko tapatalka ( dok se ne uzme nekakav dobar tablet, a potom i lap-top, zašto da ne)
Nek ti je sretan rad bar ces se resiti ovih paklenih vrucinaDanas dobih radosnu vest!
Tamo će me neko vreme biti jedino preko tapatalka ( dok se ne uzme nekakav dobar tablet, a potom i lap-top, zašto da ne)
Sretno. Posalji nekoliko dobrih ruski kanala od tebe ce biti iz prve rukeDanas dobih radosnu vest!