VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 13.05.2012
- Poruka
- 7.955
Neuništiv jeOpanak svi imaju pa ga niko ne unistava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Neuništiv jeOpanak svi imaju pa ga niko ne unistava
Hihi...gdje iscupa ovaj post od 4. AprilaNeuništiv je
Hihi...gdje iscupa ovaj post od 4. Aprila
Da vidite sta me danas nasmejalo....Izasao tekst u danasnjem izdanju engleskog Telegrafa...
Zale se Englezi sto im preko 60 mil. ljudi gleda IPlayer preko proksija i VPN-a, 38 miliona samo iz Kine)) gleda najvise Serloka Holmsa. A to placaju "njihovi jadni poreski obveznici". Ja nepravde....
http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/11755241/bbc-iplayer-vpn-abroad.html
Srecno i sve najbolje u Rusiji,puno para da doneses .pozdravDanas dobih radosnu vest!
Drugari, družimo se u Srbiji još 10-15 dana, a potom Moskva!
Tamo će me neko vreme biti jedino preko tapatalka ( dok se ne uzme nekakav dobar tablet, a potom i lap-top, zašto da ne)
Nek ti je sretan rad bar ces se resiti ovih paklenih vrucinaDanas dobih radosnu vest!
Tamo će me neko vreme biti jedino preko tapatalka ( dok se ne uzme nekakav dobar tablet, a potom i lap-top, zašto da ne)
Sretno. Posalji nekoliko dobrih ruski kanala od tebe ce biti iz prve rukeDanas dobih radosnu vest!